Ловерњ: Партизане хвала, волим те!

НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАМИСЛИТЕ КОЛИКО САМ ВАМ ЗАХВАЛАН ЗА СВЕ. ДРАФТОВАН САМ, ПОЗВАН САМ У НАЦИОНАЛНИ ТИМ ФРАНЦУСКЕ И ТО СВЕ ЗБОГ ВАС

Жофри Ловерњ

        Кошаркаш Партизан Жофри Ловерњ изабран је као 55. пик на јутрошњем драфту од стране Мемфис Гризлиса, који су га у трејду за центра Костаса Куфуса проследили у Денвер Нагетсе.

       Потенцијални репрезентативац Француске на „Твитер” профилу захвалио се клубу из Хумске што је имао прилику да преко црно-белог дреса дође на шири списак националне селекције „триколора” и позиције на NBA пијаци.

       - Не можете да замислите колико сам вам захвалан за све што сте урадили за мене. Драфтован сам, позван сам у национални тим Француске и то све због вас... Волим вас - написао је Ловерњ на „Твитер” страници Партизана.

       Талентовани кошаркаш није заборавио ни менаџерску агенцију Беобаскет, која му је помогла да за само неколико месеци стигне на праг најјаче лиге на свету.

       - Никада нећу моћи да изразим довољно захвалности Предрагу Материћу и Мишку Ражнатовићу за оно што су урадили за мене за само седам месеци.

       Ловерњ је и од саиграча из Партизана добио честитке.

       - Честитам Жофри што си драфтован... Денвер неће зажалити због тога - написао је Давис Бертанс.

       Похвале на рачун Партизановог Француза стижи и из клуба из Колорада.

       - Жофреа сам пратио последњих пет година, и реч је о веома интригантном кошаркашу. Тренутно игра за један од најпоноснијих клубова у Европи, Партизану, који има фантастичан програм рада. Напустио је Француску и Шпанију због доласка у Београд, што јасно говори колика је његова кошаркашка страст. Разговараћемо са њим наредних дана и видети шта ћемо и како даље. Знам да има двогодишњи уговор са Партизаном, не знам какве су његове амбиције - рекао је генерални менаџер Денвера Тим Конели, а преноси „Sportal.rs.

       Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари