Спортско друштво увело привремену принудну управу у ФК Партизан

ЧИНЕ ЈЕ МИЛОРАД ВУЧЕЛИЋ, МИЛЕ ЈОВИЧИЋ И ГЕНЕРАЛ РАДИВОЈЕ РАДИНОВИЋ

         ЈУГОСЛОВЕНСКО спортско друштво Партизан увело је данас принудну управу у свој фудбалски клуб и одредило радну групу која ће управљати црно-белима до избора новог руководства, потврдио је данас агенцији Бета председник Спортског друштва Милорад Вучелић.

         „После скандалозних и шокантних дешавања на скупштини клуба и општег згражавања јавности, данас је одржан састанак Спортског друштва на којем је једногласно уведена принудна управа и одређена радна група која ће привремено управљати клубом“, рекао је Вучелић Бети.

         Скупштина Партизана није у уторак завршена због опште свађе и препуцавања делегата, тако да је прекинута пре но што је и утврђен дневни ред.

         Привремени орган који ће до даљег управљати Партизаном чине Милорад Вучелић, затим некадашњи потпредседник и сада члан Скупштине клуба Миле Јовичић, као и члан Управног одбора Спортског друштва, генерал Радивоје Радиновић. Радна група би требало да створи услове за одржавање нормалне изборне скупштине.

         „Циљ и смисао ових мера је да се отклоне све недоумице и да се разговара са свим релевантним факторима и да се створе нормални услови за рад, како доликује Партизану. Радна група ће потом о томе обавестити Управни одбор и на основу тога ће бити расписана нова седница Скупштине. Рок за то је шест месеци“, рекао је Вучелић.

         Спортски део Партизана требало би, међутим, нормално да функционише до тада.

         „Рок је шест месеци, али ми, наравно, нећемо чекати тих шест месеци. Одмах почињемо да радимо и чим се стекну услови, предложићемо нови термин. У међувремену треба да се нормално функционише и да се не застаје у припремама за такмичење“, рекао је Вучелић.

(Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари