Тренер црно-белих: У овој проклетој Србији…

ПРИЛИКОМ ДОДЕЛЕ ТРОФЕЈА У СУРДУЛИЦИ, КАКО КАЖЕ, 10 БУДАЛА МУ СКАНДИРАЛО „ЂУКИЋУ, ОДЛАЗИ“

        Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је спреман да остане у клубу и наредне сезоне у којој, према његовим речима, екипа не би пролазила кроз упознавање, већ би се надоградила на оно што је урађено у претходних годину дана.

        - Нисам дошао овде да бих лансирао каријеру и отишао. Дошао сам да радим, не бојим се рада и изазова. Биће тешко у квалификацијама за Лигу Европе. Иако смо повлашћени биће то опет добри, јаки противници, где ће свака утакмица бити изједначена. Не плашим се тих ствари, верујем у себе, екипу и визију фудбала. Сматрам да у том процесу ови играчи још надолазе и да ће сада надоградити на урађено - изјавио је Ђукић за „ТВ Партизан“.

        Како је навео, долазак у Партизан после освојене дупле круне црно-белих у сезони пре тога је лудост и истиче да је у Хумску стигао свестан критика, али са циљем да направи идентитет екипе на дуже стазе.

        - Доћи у Партизан после дупле круна била је лудост. Знате да ће то бити тешко поновити и остварити. Све мање што узмете после тога биће критиковано, стављано под лупу. Веровао сам у себе и свој рад и дошао сам, јер сматрам да можемо да направимо добре ствари. Партизан који ће на дуге стазе радити добро и оформити игру, стил, начин и то успети да радимо на дуге стазе - рекао је Ђукић.

        Према његовим речима ако желите да избегнете критику у Србији морате да будете „ушемљени“ са неким.

        - У овој проклетој Србији морате да будете „ушемљени“. Ђукић не припада никоме. Две године сам у Партизану и две године сам критикован. У две године нико ме није похвалио, кад се играо најлепши фудбал нико није скандирао „Ђукићу мајсторе“, нити се то протезало по новинама. Није ни сад - рекао је Ђукић и открио да му је приликом доделе трофеја у Сурдулици, како каже, 10 будала скандирало „Ђукићу, одлази“ што је назвао ненормалним.

        Ђукић је у првој сезони по повратку у Партизан освојио Куп Србије, што му је први трофеј у каријери, и о његовом статусу ће се још разговарати јер има уговор до лета 2019.

        Вечерње новости
 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари