Вујошевић: Интересе Партизана у први план!

У ХУМСКО БИ У ПОНЕДЕЉАК ТРЕБАЛО ДА СЕ, ИЗ ТРЕЋЕГ ПОКУШАЈА,

ИЗАБЕРЕ НОВО РУКОВОДСТВО

Душко Вујошевић

  • Стварно ми није нормално да су лични интереси стављени испред интереса клуба и жао ми је што је међу партизановцима дошло до таквих подела - рекао је трофејни стратег црно-белих

        Некадашњи тренер кошаркаша Партизана и председник Југословенског спортског друштва Душко Вујошевић истакао је да му је жао због свега што се дешава у фудбалској секцији црно-белих.

        Тренер Лиможа, иако физички није близу канцеларија стадиона у Хумској, прати дешавања на црно-белој страни Топчидерског брда и, коментаришући председничке изборе у фудбалском клубу, истиче чуђење стављањем личних интереса испред клупских.

        - Док сам био на челу Југословенског спортског друштва, трудио сам се да што боље обављам функцију председника, али сада више нисам у тој позицији. На моју срећу сада сам на другом послу и мало ми је тешко да коментаришем дешавања у клубу. Нико не контактира са мном, али чини ми се да је стање шизофрено. Стварно ми није нормално да су лични интереси стављени испред интереса клуба и жао ми је што је међу партизановцима дошло до таквих подела. У то су умешани и медији и навијачи, а све зарад личних интереса - каже за „Курир” трофејни стратег црно-белих, који се нада лепшој слици у Хумској после одржавања изборне Скупштине, која би у понедељак од 17 сати требало да, из трећег покушаја, изабере ново руководство клуба.

        - Желим све најбоље мом Партизану и да напокон крену да воде рачуна о клубу, а не о себи. Ово што се сада дешава није добро и надам се да ће интересе Партизана ставити у први план. Понављам, жао ми због свега негативног што се дешава у клубу - рекао је Вујошевић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари