Јанко на Новака?

ТИПСАРЕВИЋ У ДУБАИЈУ У МЕЧУ ДРУГОГ КОЛА ПОБЕДИО

ИТАЛИЈАНА ФЛАВИЈА ЧИПОЛУ РЕЗУЛТАТОМ 6:7 (2:7), 6:1, 6:1

Јанко Типсаревић

  • Типсаревић је против Чиполе имао проблема само у првом сету, када му је проценат првог сервиса био свега 38 одсто. У наставку меча Типсаревићу је коначно прорадио сервис и Чипола више није имао никаквих шанси

         ДУБАИ, (ФоНет) - Српски тенисер Јанко Типсаревић пласирао се у четвртфинале турнира у Дубаију, пошто је данас у мечу другог кола победио Италијана Флавија Чиполу резултатом 6:7 (2:7), 6:1, 6:1.

         За пролазак у полуфинале Типсаревић ће, највероватније, играти против првог играча света Новака Ђоковића, који се данас у другом колу састаје са Сергејем Стаховским из Украјине.

         Типсаревић је против Чиполе имао проблема само у првом сету, када му је проценат првог сервиса био свега 38 одсто. Захваљујући томе, Чипола је направио два брејка, а пошто је два пута губио и своје сервисе, сет је одлучен у тај брејку, који је Типсаревић одиграо веома слабо.

         У наставку меча Типсаревићу је коначно прорадио сервис и Чипола више није имао никаквих шанси.

         У другом сету је Типсаревић убацивао два од три прва сервиса, па Чипола није имао ниједну прилику за брејк. Типсаревић је, с друге стране, од девет брејк поена искористио два и лако добио тај део игре.

         Идентичан је био и трећи сет, у којем је Чипола на сервис Типсаревића освојио само четири поена.

         Од четири гема у којима је сервирао, Чипола је освојио само један, па је Типсаревић после два сата и 15 минута забележио очекивану победу. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари