Новак у Дубаију стартовао победом

ЂОКОВИЋ У ЛАГАНОМ РИТМУ САВЛАДАО НЕМЦА

СЕДРИКА МАРСЕЛА ШТЕБЕА РЕЗУЛТАТОМ 6:4, 6:2

  • Први играч света у четвртфиналу би могао да се састане са Јанком Типсаревићем, а у полуфиналу ће га највероватније чакати Британац Енди Мареј или Чех Томаш Бердих  

         ДУБАИ, (ФоНет) - Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успешно је почео одбрану титуле на турниру у Дубаију, пошто је данас у првом колу савладао Немца Седрика Марсела Штебеа резултатом 6:4, 6:2.

         У другом колу Ђоковић ће у среду играти против победника дуела у којем се састају Украјинац Сергеј Стаховски и Омар Авди из Уједињених Арапских Емирата.

         У првом мечу после Отвореног првенства Аустралије. Ђоковић није желео превише да форсира, због чега је дуел против мало познатог Штебеа трајао сат и по.

         Немац је одиграо храбро, није се уплашио и пружио је добар отпор Ђоковићу, али је његова максимално добра игра била довољна само за освајање шест гемова.

         Српски тенисер је тек повремено, када је Штебе претио да му одузме сервис, подизао ниво игре, а највећи део меча одиграо је у лаганом ритму. После једноипомесечне паузе, данашњи меч послужио му је као добра припрема за наредне, много теже дуеле, који га чекају од четвртфинала.

         Први играч света у четвртфиналу би могао да се састане са Јанком Типсаревићем, а у полуфиналу ће га највероватније чакати Британац Енди Мареј или Чех Томаш Бердих.  

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари