Звезда у протеклих 13 година узела 21 - од могућих 26 титула

ПРЕДСЕДНИК ТСС ВУК ЈЕРЕМИЋ УРУЧИО У НИШУ

ДИПЛОМУ НАЈУСПЕШНИЈЕМ ТЕНИСКОМ КЛУБУ

         НИШ, (ФоНет) - Председник Тениског савеза Србије (ТСС) Вук Јеремић уручио је данас у Нишу диплому тениском клубу Црвена звезда, као најуспешнијем тениском колективу у прошлој години.

         „Велико ми је задовољство да ову награду уручим клубу који је у минулој години показао највише“, рекао је Јеремић, приликом уручења дипломе у хали Чаир, где је игран Дејвис куп меч Србије и Шведске.

         „Наравно, то је најбољи клуб и мени је баш драго, мада, на овоме месту морам да будем неутралан. Али, резултати у прошлој години показали су да се заиста ради о нашем најбољем клубу“, истакао је Јеремић.

         Председник ТСС је изразио наду да ће ова награда и у наредним годинама припасти Црвеној звезди.

         Председник ТК Црвена звезда Ђурђа Ћерамилац захвалила је на признању, истичући да је Звезда најбоље радила, не само у 2011. години, у којој је узела две сениорске и једну титулу у јуниорској конкуренцији.

         „Резултати недвосмислено говоре да смо прошле године били најбољи, али морам да нагласим да је Звезда у протеклих 13 година у сениорској конкуренцији, од могућих 26 титула, узела 21, што говори о нашој супремацији, о нашем раду, озбиљности и амбицијама“, рекла је Ћерамилац. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари