Дејан Савић: Партизан агресивнији у одбрани

ЈОШ УВЕК НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, ПАРТИЗАН СЕ ОКЛИЗНУО ПРОТИВ ВОЈВОДИНЕ, МИ СМО САДА ИЗГУБИЛИ…

        Дан после фудбалског, у недељу је одигран и ватерполо дерби.

        Партизан је на Дорћолу гостовао Црвеној звезди, убедљиво је победио (12:7) и попео са не треће место табеле, са истим бројем бодова као и другопласирана Војводина (по седам).

        Након пораза од црно-белих, Звезда заузима четврто место (шест бодова), а тренер црвено-белих Дејан Савић рекао је у чему је све Партизан био бољи.

       „Од прве секунде је Партизан играо агресивније у одбрани. Ми смо играча мање играли катастрофално, лоша нам је била и реализација. Примали смо лаке голове. Покушали смо да наметнемо ритам у трећој четвртини, али је Партизан мирно утакмицу привео крају. Бићу самокритичан, ово је реалан резултат. На нама је да видимо где смо грешили. Још увек ништа није готово. Партизан се оклизнуо против Војводине, ми смо сада изгубили“, рекао је Савић, а пренео „Спортски журнал“.

        Тренер црно-белих Стефан Ћирић знао је да ће приступ његових играча дуелу против Звезде бити најбољи могући.

       „Имали смо одличан ритам после дуго времена. Одличан је био и играч мање. Када то иде, онда није тешко. Примили смо два, три несрећна гола на почетку, али смо се брзо вратили у утакмицу. Враћамо се на прави пут. Услови у којима радимо нису сјајни, честитам момцима“, изјавио је он.

        Табела Супер лиге после три одиграна кола: Шабац 9, Војводина 7, Партизан 7, Звезда 6, Раднички 3, Ваљево 3, Земун 0, Наис 0.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари