„Делфини“ потопили „лале“, на реду - Хрвати

СРБИЈА И ЗВАНИЧНО УЧЕСНИК Ф8, А КОНАЧАН ПЛАСМАН БИЋЕ ПОЗНАТ ПОСЛЕ ВЕЧЕРАШЊЕГ ДЕРБИЈА

        Ватерполо репрезентација Србије остварила је и трећу победу на Европа купу у Сплиту пошто је рано јутрос (10.30) без већих проблема изашла на крај са Холанђанима.

        „Лале“ су само у првој четвртини водиле против наше репрезентације, којој је очигледно било потребно мало време да се разбуди, па је након почетних 2:0 за ривала узвратила јако и нанизала шест голова само до полувремена.

        На крају, рутинских: Србија - Холандија 15:7 (2:2, 4:0, 5:2, 4:3)

        Српску репрезентацију предводио је Ћук са три гола, док су Убовић, Јакшић, Филиповић и Драшовић били прецизни по два пута. Уписали су се још и Виктор и Страхиња Рашовић, Мандић и Стојановић, док на овом сусрету није играо Душко Пијетловић.

        Селектор Савић сачувао је искусног „сидраша“ за поподневни меч (19 часова) против Хрватске, а подсетимо да је Србија и званично учесник Ф8 у Будимпешти, а коначан пласман наше селекције биће познат после вечерашњег дербија.

        СРБИЈА: Г. Пијетловић, Мандић 1, В. Рашовић 1, Ранђеловић, Ћук 3, Лазић, Убовић 2, Стојановић 1, Јакшић 2, Филиповић 2, Драшовић 2, С.Рашовић 1, Б.Митровић, Селектор: Савић.

        ХОЛАНДИЈА: Вагенар, Ван дер Хорст, Винкелхорст, Ван ден Бург, Ројтен, Линдаут 1, Хопелман, Ван Иперен 3, Милер, Венхус 1, Копман 2, Лукас, Де Коф.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари