„Делфини” само победама до четвртфинала

СРБИЈИ ЋЕ ЗА ПЛАСМАН БИТИ ПОТРЕБНЕ ПОБЕДЕ У ОБА ПРЕОСТАЛА МЕЧА, СА АУСТРАЛИЈОМ И ЈАПАНОМ

  • И пре турнира смо говорили да ће бити изузетно тешко. То се и показује тако, не само у нашој групи, већ и у другој - рекао је голман Бранислав Митровић

        Српски ватерполисти Бранислав Митровић и Слободан Никић рекли су да њиховој репрезентацији не остаје ништа друго, осим да победи у преостале две утакмице групне фазе Олимпијских игара.

        - Окрећемо се Аустралији, да пробамо да је победимо, а онда и Јапан. И пре турнира смо говорили да ће бити изузетно тешко. То се и показује тако, не само у нашој групи, већ и у другој - рекао је Митровић новинарима после утакмице са Бразилом у Рио де Жаниеру.

        Ватерполо репрезентација Србије је изгубила од Бразила са 6:5 и после три кола има два нерешена резултата и пораз. Две утакмица пре краја групне фазе је претпоследња на табели. Србији ће за пласман у четвртфинале бити потребне победе над Аустралијом и Јапаном.

        Митровић је казао да његова екипа није имала снаге за преокрет против Бразила.

        - Добро смо почели, онако како смо и желели. После тога смо стали, па се вратили. Али, када је било потребно, нисмо имали снаге да победимо - казао је Митровић.

        Србија је пет минута пре краја губила 5:3, па је потом изједначила, али је изгубила пошто је пред крај примила погодак из петерца. Слободан Никић је рекао да то његовој екипи није смело да се деси.

        - Када смо стигли резултат, примили смо гол који никада не смемо да примимо. Шта да се ради, идемо даље да пробамо да победимо у преостале две утакмице и да се пласирамо у четвртфинале - рекао је Никић.

        Српски ватерполисти ће се са Аустралијом састати у суботу од 3.10 по средњоевропском времену.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари