Икодиновић: Коначно све функционисало...

НЕМА ПУНО ТОГА ДА СЕ ПРИЧА КАДА СА ЧЕТИРИ РАЗЛИКЕ ДОБИЈЕТЕ ПРОТИВНИКА У ЧЕТВРТФИНАЛУ, КАДА ЦЕЛО ВРЕМЕ КОНТРОЛИШЕТЕ МЕЧ

Пише: Данило Икодиновић

        Коначно је све у игри нашег тима функционисало како треба. У свим сегментима су момци пружили оно што се од њих очекује, у нападу, позиционој одбрани, са играчем мање, а најзад је прорадио и играч више. Шест од девет је одличан учинак.

        Нема пуно тога да се прича када са четири разлике добијете противника у четвртфиналу, када цело време контролишете меч. Само позитивне оцене.

        Истини за вољу, Грци нама по традицији „леже“,  стално их побеђујемо, јер нису физички јака екипа. И Шпанци су слабији од нас, али они су „звркови“, могу да нас изненаде. Међутим, та чињеница не умањује квалитет наше игре.

        Једина замерка на игру српске екипе, је пад у последњој деоници, када смо Грцима дозволили да од 11:7 стигну до 11:9, искључиво нашим грешкама. Било је превише срљања, можда опуштања, што екипа попут наше не сме себи да дозволи, јер нема довољно искуства. На сву срећу овај пут тај пад није био кажњен.

        Следи меч са далеко озбиљнијим противником. Желим момцима да се до дуела са Црном Гором добро одморе, а онда да пруже све што могу.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари