Куп Србије у ватерполу: Сви желе трофеј...

У НЕДЕЉУ У ПОЛУФИНАЛУ САСТАЈУ СЕ ПАРТИЗАН РАЈФАЈЗЕН И ВОЈВОДИНА,

КАО И БРАНИЛАЦ ТРОФЕЈА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СА РАДНИЧКИМ КТ

Душан Мандић

         БЕЧЕЈ ће у недељу и у понедељак бити престоница српског ватерпола. Четири наша најбоља клуба бориће се за пехар Купа Србије.

         У недељу у полуфиналу састаће се Партизан Рајфајзен и Војводина (18.00), а два сата касније снаге ће одмерити бранилац трофеја Црвена звезда и Раднички Кон Тики. Финале је у понедељак од 20.00.

         - Познато је да Бечејци живе за ватерполо и верујемо да ће бити прави спектакл - истиче председник општине Бечеј Вук Радојевић.

         На последња два турнира тријумфовала је Црвена звезда. Али, црвено-бели су драстично променили тим, тако да су на папиру иза Радничког КТ и Партизана. Ипак, не одричу се тријумфа, баш као ни Војводина, која је свесна да није фаворит и да ће играти растерећено. У Крагујевцу сматрају да је време да освоје домаћи трофеј. Слично размишљају и на Бањици.

         - Веома сам везан за Бечеј, где сам провео четири године и освојио титулу првака Европе. Пресрећан сам што се после десетак година ватерполо се враћа у овај град. Ми смо једна породица и морамо да се изборимо за место које нам по резултатима припада. Партизан интимно себе доживљава као фаворита и нада се трофеју. Али, папир ваља доказати у базену и зато идемо корак по корак - наглашава председник црно-белих Александар Шоштар.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари