Митровић: „Турнеја шампиона“ - пун погодак!

ЧУВАРУ МРЕЖЕ МАЂАРСКОГ ЕГЕРА ЈЕ ДРАГО ШТО ЈЕ ТУРНЕЈА КРЕНУЛА

ИЗ ЊЕГОВОГ НОВОГ САДА

Бранислав Митровић са саиграчима

  • Надам се да ћемо привући спонзоре, да ћемо код неких пробудити жељу да помогну клубовима да испливају из ове тешке ситуације - каже чувар мреже „делфина”

        СПЕКТАКЛ у „Арени“ ватерполисти ће вечно да памте и зато се радују што ће се ових дана по Србији дружити са својим верним навијачима. У Новом Саду је синоћ почела петодневна „МТС турнеја шампиона“, на којој ће златни делфини показати публици свој раскошни таленат.

        Владари планете су у уторак (20.00) на базену „Влахо Бато Орлић“ на Новом Београду, у среду на Косову и Метохији, у четвртак у Нишу, а у петак у Крагујевцу.

        - Турнеја је пун погодак због популаризације ватерпола - каже један од најбољих голмана света Бранислав Митровић. - Организована је у правом тренутку, после незаборавног ЕП у „Арени“, где се видело колико овде народ воли ватерполо. Надам се да ћемо привући спонзоре, да ћемо код неких пробудити жељу да помогну клубовима да испливају из ове тешке ситуације како би наставили да стварају велике играче.

        Чувару мреже мађарског Егера је драго што је турнеја кренула из његовог Новог Сада, где је у Војводини савладао тајне ватерпола.

        - Било би лепо да сви играмо у свом граду, својој земљи. Без обзира на то што у иностранству добијамо све што желимо, што имамо изванредне услове, најлепше је играти код куће - наглашава Митровић.

        Узданица Србије је срећан што ће обићи целу земљу и тако се захвалити навијачима на подршци:

        - Играћемо у свим нашим већим центрима и тако омогућити најмлађима да се друже са својим узорима, али их и подстаћи да наставе са радом. И драго ми је што је селектор Савић позвао 26 играча, што ће се неки наметнути као потенцијални репрезентативци.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари