Наши најбољи ватерполисти у среду и на КиМ

ПРИХОД СА РЕВИЈАЛНИХ УТАКМИЦА НАРОДНИМ КУХИЊАМА НА КОСОВУ

И МЕТОХИЈИ, НИШУ И КРАГУЈЕВЦУ

Ватерполо репрезентативци Србије

  • Одувек смо имали жељу да обиђемо Србију и поздравимо навијаче, објашњава селектор Савић

        ТУРНЕЈА шампиона креће данас од Новог Сада. Наши најбољи ватерполисти, подељени у две екипе, вечерас (19.00) ће на „Спенсу“ приказаће све чари игре новосадској публици. „Златни делфини“ сутра (20.00) су пливалишту „Влахо Орлић“ у Новом Београду, у среду на Косову и Метохији, у четвртак у Нишу и у петак у Крагујевцу.

        Селектор Дејан Савић је позвао 26 играча, а другу селекцију водиће Владимир Вујасиновић. Због обавеза у турском Галатсарају неће доћи Слободан Никић, док је Милош Ћук повређен.

        - Одувек смо имали жељу да обиђемо Србију и поздравимо навијаче. Имаћемо две репрезентације подједнаког квалитета и утакмице ће бити праве - наглашава селектор Дејан Савић.

        Наши асови ће на Косову и Метохији обићи Лепосавић, Грачаницу и Косовску Митровицу. Приход са ревијалних утакмица биће уплаћен народним кухињама на Косову и Метохији, Нишу и Крагујевцу. Велику помоћ у реализацији пројекта дао је генерални спонзор ВСС „Телеком Србије“.

        Од 28. марта до 1. априла у Београду европски и светски шампиони тренираће са Аустралијом. Последњег дана марта у Зрењанину ће бити одиграна званична утакмица.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари