Наши златни „делфини“ на Косову и Метохији

ПОСЕТУ ЋЕ ПОЧЕТИ У ЛЕПОСАВИЋУ, НАСТАВИЋЕ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ, А ЗАТИМ У ГРАЧАНИЦИ

Живко Гоцић и Страхиња Рашовић

  • Знамо у каквим неусловима живи наш народ на Космету и драго ми је што ћемо му бар за тренутак улепшати стварност - наглашава капитен Живко Гоцић

        НАШИ најбољи ватерполисти у среду ће у оквиру своје „МТС турнеје шампиона“ посетити Косово и Метохију, где ће им домаћини бити министар омладине и спорта Вања Удовичић и директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

        Европски и светски шампиони посету ће почети (11.30) у Лепосавићу, два сата касније биће у Косовској Митровици, а у 15.30 у Грачаници.

        - Знамо у каквим неусловима живи наш народ на Космету и драго ми је што ћемо му бар за тренутак улепшати стварност - наглашава капитен Живко Гоцић.

        Вођа златних „делфина“ је у уторак поподне заједно са Страхињом Рашовићем био домаћин навијачима у пословници МТС. Дружили су се, сликали, а били су и у улози агената продаје. Турнеја је почела прексиноћ у Новом Саду дуелом беле и плаве екипе, а синоћ су се у базену „Влахо Орлић“ у Новом Београду поново судариле екипе Дејана Савића и Владимира Вујасиновића. У четвртак ће играти за Нишлије, а у петак са Крагујевчанима.

        - Турнеја је пун погодак за промоцију ватерпола и МТС. Срећан сам и што има хумантирани карактер, да помогнемо људима у невољи - подвукао је Гоцић.

        Због турнеје је задовољан и Страхиња Рашовић:

        - Лепо је да нас људи виде и у другој улози, не само у базену. Драго ми је што путујемо по целој Србији, што можемо да се дружимо са људима који имају ретко прилику да нас гледају уживо.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари