Повратак Икодиновића: Ужелео се ватерпола

ТО ЈЕ МОЈА ГЕНЕРАЦИЈА, ВИКТОР, ДЕЈАН САВИЋ, ЈУГА ВАСОВИЋ, ИМАЈУ ВОЉУ И ЖЕЉУ ДА ДИЖУ ОВАЈ СПОРТ

Данило Дача Икодиновић

        Ако је на старту нечим поентирао нови председник Управног одбора онда је то избор првог сарадника. Виктор Јеленић се определио за Данила Икодиновића.

        - Биће потпредседник. Зна се ко је у свету ватерпола, имам поверење у њега. Са харизмом, односом према ватерполу може много да помогне - образложио је Виктор Јеленић.

        Дан касније Данило Икодиновић после напорног тренинга у теретани прича задовољно:

        - Свидела ми се прича. То је нека моја генерација, Виктор, Дејан Савић, ту је Југа Васовић. Имају вољу и жељу да дижу овај спорт. Једино сам Виктору рекао да не рачуна да ћу сваки дан да будем у Сметаниној али све што треба да урадим, да помогнем ту сам. Па са овим људима сам провео већи део живота, знамо се у душу. Не треба нико ништа да ми говори о њима. Заједно верујем да можемо много.

        Зна се, Дача је морао да прекине каријеру. Једно време је радио у Војводини а по доласку у Београд бавио се и бави на успешан начин угоститељством:

        - Ужелео сам се ватерпола. То је ипак мој живот. Ништа ме не кошта да покушам да помогнем. Немам личног интереса. Понављам све су ово моји пријатељи и зашто да не. Чуо сам се са Виктором одмах после седнице. По његовом доласку из Будимпеште имаћемо састанак и тада ће све бити много јасније.

        Сигурно је да ће Икодиновићев улазак у ватерполо владу поздравити и играчи и тренери. Харизма, отвореност, искреност, прича без длаке на језику... Од њега доста.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари