Шоштар: Партизан ће пребродити тешкоће

ОДЗИВ СВИХ ИГРАЧА КОЈИ СУ СТАСАЛИ НА БАЊИЦИ ВРАЋА ВЕРУ

- ИСТИЧЕ ПРЕДСЕДНИК ЦРНО-БЕЛИХ

Александар Шоштар

        АЛЕКСАНДРУ Шоштару, председнику Партизана Рајфајзен, било је пуно срце после прексиноћње хуманитарне ревије на Бањици. Легендарни ватерполиста и те како је захвалан организатору акције фондацији „Гробари за нас“ и играчима, јер су показали колико им је стало да великан српског спорта поврати стари сјај.

        - Било је феноменално. Сви који су дошли показали су да воле клуб и уопште Партизан. Ово враћа веру у оно што радимо и даје наду да ћемо, ипак, успети да пребродимо ову тешку ситуацији. Такође, одзив свих наших играча који су стасали на Бањици враћа веру - истиче председник црно-белих Александар Шоштар.

        Први човек једног од најтрофејнијих светских клубова сматра да је акција добар подстрек за све оно што треба да следи у наредном периоду:

        - Сигуран сам да ће Партизан пребродити ову тешку ситуацији и да ће наставити да ради оно што је увек радио, некад за југословенски, српско-црногорски, а сада за српски ватерполо.

        Млађаном Душану Мандићу, који је лане црно-белу капицу заменио за Рекову, осећања су била помешана:

        - Криво ми је што је Партизан у тешкој ситуацији. Атмосфера је била сјајна, лепа, а ја сам увек срећан када дођем на Бањицу, без обзира на то који је повод. Хвала људима који су дошли да подрже Партизан, овом клубу треба помоћ, јер окупља људе који стварно вреде. Већ годинама први тим тренира у лошим условима и волео бих да неко дође да помогне, да дигне клуб и да му врати онај прави сјај.

НОВАЦ СЕ ЈОШ СКУПЉА

        НА сајту фондације „Гробари за нас“ је саопштено да ће тек по завршетку продаје донаторских карата (500 динара) обелоданити колико је новца скупљено за трофејни клуб. Такозване црне карте моћи ће да се купе до краја недеље.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари