Српски ватерполисти: Злато се не обећава

„УЧИНИЋЕМО СВЕ ДА У БЕРГАМУ ОДБРАНИМО ЗЛАТО

И ТАКО КАО ПОБЕДНИЦИ ИЗВАДИМО ОЛИМПИЈСКУ ВИЗУ“

Филип Филиповић

        МЛАДИ Крушевљани одушевили су наше најбоље ватерполисте. Европски прваци, који су синоћ у последњем колу групе Б Светске лиге играли са Русијом, пре тога су се дружили са, како се надају, можда и својим наследницима.

        - Надам се да ће неко од вас једног дана да игра и у репрезентацији. То је и разлог нашег доласка код вас, јер желимо да промовишемо овај диван спорт у целој Србији - поручио је девојчицама и дечацима капитен Живко Гоцић.

        Наши асови су се са својим фановима дружили, сликали, потписивали на капицама. Најбољи ватерполиста света Филип Филиповић није могао да сакрије одушевљење због дочека:

        - Ово је прелепо. Види се да се овде воли ватерполо, да из сваког детета извире срдачност, љубав за спортом. Заиста је феноменално.

        А навијачи нису могли а да не питају леворуког стрелца да ли ће догодине у Рио де Жанеиру коначно да освоје златну олимпијску медаљу.

        - Као и сваког пута можемо само да кажемо да идемо корак по корак. Учинићемо све да на Ф8 Светске лиге у Бергаму одбранимо злато и тако као победници Светске лиге извадимо олимпијску визу. То би нам много значило у наставку сезоне - истиче Филиповић.

        Иначе, наши ће на финалном турниру од 23. до 28. јуна у Бергаму да играју у групи са: Аустралијом, САД и Италијом. У другој су: Бразил, Мађарска, Кина и Хрватска.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари