Ватерполисткиње Звезде без конкуренције

АКТУЕЛНЕ ШАМПИОНКЕ ЗАВРШИЛЕ СУ РЕГУЛАРНИ ДЕО ДОМАЋЕГ ПРВЕНСТВА БЕЗ ПОРАЗА, УЗ ГОЛ РАЗЛИКУ 187:53

        Звезда је нанизала 10 сигурних победа и велики је фаворит за освајање титуле.

        Ватерполисткиње Црвене звезде, актуелне шампионке Србије, завршиле су регуларни део домаћег првенства без пораза, уз гол разлику 187:53.

        Још увек се не зна против које екипе ће се црвено-беле даме борити у полуфиналу плеј-офа, али ће и то бити познато после дуела између Новог Београда и Сенте, који се игра у уторак. У другом полуфиналу састају се Врачар и Нови Београд 011.

        Тренутно је Таш 2000 на четвртој позицији са девет бодова, док је Сента на петом месту са седам бодова и утакмицом мање. Сенћанкама је потребна победа на Новом Београду да би се пласирале у плеј-оф. Врачар и Нови Београд 011 још раније су се пласирали у плеј-оф пошто су на другој и трећој позицији са 20, односно 11 бодова.

        У 10. колу Црвена звезда је са само једном изменом победила Таш 2000 са убедљивих 19:5. Јована Пантовић је била најефикаснија са пет голова, док је Јована Дујовић додала четири.

        Војводина је поражена у Новом Саду од Врачара резултатом 11:7, а домаће девојке су тако изгубиле шансе за пласман у полуфинале. Београђанке су кључну предност направиле у трећој четврини, коју су добиле резултатом 4:0. Јелена Марков је била најрасположенија са четири гола, док је код Војводине предњачила Јелена Вуковић са три.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари