Ватерполо асови Партизана сутра на Бањици

РЕВИЈУ ОРГАНИЗУЈЕ ФОНДАЦИЈА „ГРОБАРИ ЗА НАС“, САВ ПРИХОД НАЈТРОФЕЈНИЈЕМ СРПСКОМ КЛУБУ

Игор Милановић док је био тренер Партизана

  • Сви најбољи активни српски играчи, чија је каријера везана за Бањицу, биће подељени у две екипе, које ће са клупе водити актуелни стратег Владимир Вујасиновић и Игор Милановић

        НА Бањици ће се у недељу (19.00) окупити бивши и садашњи ватерполисти Партизана Рајфајзен, с једином жељом да помогну свом вољеном клубу.

        Ревију, са које ће сав приход бити уплаћен на рачун најтрофејнијег српског клуба, организује Фондација „Гробари за нас“, који су крајем прошле године помогли црно-белима.

        Сви најбољи активни српски играчи, чија је каријера везана за Бањицу, биће подељени у две екипе, које ће са клупе водити актуелни стратег Владимир Вујасиновић и Игор Милановић, под чијом је диригентском палицом 2011. освојена седма европска круна.

        Навијачи ће моћи да поздраве и легенде: Перишића, Чукваса, Кривокапића, Рађеновића, Гочанина, Икодиновића... Планиран је и музички програм између четвртина.

        Подсетимо да су улазнице одавно у продаји, да „беле“ (600 динара) омогућавају улазак на базен, а „црне“ (500) значе донацију клубу, који је у тешкој финансијској ситуацији. Осим на билетарници „Тикетлајна“, продајни штанд биће постављен и на базену „Бањица“.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари