Ватерполо дерби: Битка за другу позицију

ВАТЕРПОЛИСТИ ПАРТИЗАНА РАЈФАЈЗЕН У СРЕДУ (17.00)

НА БАЊИЦИ ДОЧЕКУЈУ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ

Ватерполиста Партизана Душан Мандић на једном од претходних дербија  

        ВАТЕРПОЛИСТЕ Партизана Рајфајзен глава више боли због хладне воде на Бањици, него због окршаја са Црвеном звездом (среда, 17.00) . Улог у дербију 20. кола Триглав лиге је велики, не само за останак у трци за Ф4 регионалног такмичења, већ и за другу стартну позицију у српском плеј-офу.

        - Прексиноћ сам скратио трениг, јуче ујутро нисмо вежбали у води. Али, то је наша свакодневница и нисмо навикли на нешто другачије. Утакмица је веома битна, што због ривалитета, што због борбе за што бољу стартну позицију у нашем плеј-офу. Јесте Звезде у бодовној предности, али мислим да ће овај дерби одлучити које ћемо место ми, а које они на крају заузети. Спремамо се да одиграмо најбоље што можемо и да освојимо сва три бода - каже стратег црно-белих Владимир Вујасиновић.

        Црно-бели ће бити јачи за Суботића, док ће Танасковић због болести меч гледати на ТВ.

        Звездаши немају проблеме као црно-бели. Комплетни су, у доброј форми, надају се да могу да савладају Партизан. Ипак, умерени су оптимисти, а Страхиња Рашовић истиче:

        - Знамо да они и те како добро играју на свом базену и да је веома тешко победити их. Меч нам је веома важан, јер освајањем три бода остајемо у трци за Ф4, а и зацементирали бисмо другу стартну позицију за наш плеј-оф. Надам се да ћемо одиграти као против Радничког или Младости, јер само тако можемо доћи до победе. Још жалимо што у последњем колу нисмо освојили макар бод против Приморја.

        Управа црно-белих је одлучила да улазнице коштају 200 и 400 динара.

ПАРОВИ 20. кола Триглав лига за ватерполисте

        Група за првака (среда): Партизан Рајфајзен - Црвена звезда ("Бањица", 17.00), Приморје - Југ (18.30), Раднички - Морнар (18.45), Младост - Јадран ХН (20.45).

        ТАБЕЛА: Приморје 31, Југ 28, Јадран ХН, Раднички 15, Младост 13, Ц. звезда 10, Морнар 9, Партизан 7 бодова.

        Група за пласман од 9. до 15. места (среда): Будва - Приморац (19.00), ПОШК - Војводина (19.30), Јадран СТ - Медвешчак (21.00). Слободан је Браник.

        ТАБЕЛА: ПОШК, Јадран СТ, Војводина, Будва 20, Приморац 8, Медвешчак 6, Браник 0 бодова.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари