Ватерполо: Партизан дочекује Галатасарај

ЦРНО-БЕЛИ ЖЕЛЕ ПУНЕ ТРИБИНЕ И ТРАЖЕ ОД „ГРОБАРА“

ДА СЕ ПОНАШАЈУ ФЕР И КОРЕКТНО

        СА „гробарима“ до првенца у Лиги шампиона. Ватерполисти Партизана Рајфајзен желе да у суботу (20.00) у заосталом мечу првог кола групе Б против Галатасараја навијачи буду „играч више“, као и да се на трибини понашају фер и коректно.

        - Хоћемо да нас публика спортски подржи, да се понаша достојанствено. Делегат је први човек европског ватерпола, Ђани Лонци, и никако не би било добро да падне иједна петарда или бакља. У случају нереда наш клуб ће сносити последице, што би био тежак ударац за нас. Зато молимо навијаче да буду фер и коректни - истакао је директор црно-белих Милош Брадајић.

        Иначе, капије Бањице биће отворено сат и по пре почетка меча, а на гледаоце се апелују да дође што раније, јер ће контрола на улазу бити ригорозна. Вероватно ће базен бити затворен у 19.30. Гостујућих навијача неће бити.

        Црно-бели поштују првака Турске, али и не крију да се надају победи, која би им омогућила борбу за F6.

        - Галата је веома добар тим, састављен од српско-црногорских репрезентативаца. Перјанице су Никић, Јановић, Пасковић и Шћепановић. Знамо доста о њима и пресудно ће бити како уђемо у меч. Ако их схватимо као јаког ривала онда имамо шансе да победимо и освојимо три бода - нагласио је стратег Владимир Вујасиновић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари