Ватерполо: Партизан - Југ, увертира за Звезду

ТАКО РАЗМИШЉА СТРАТЕГ ЦРНО-БЕЛИХ ПРЕД ОКРШАЈ СА ДУБРОВЧАНИМА

НА СТАРТУ ГРУПЕ ЗА ПРВАКА ТРИГЛАВ ЛИГЕ

Владимир Вујасиновић са ватерполистима Партизана

        ЈУГ је увертира за Црвену звезду и Шпандау. Тако размишља стратег ватерполиста Партизана Рајфајзен Владимир Вујасиновић пред окршај са Дубровчанима (среда, 19.15) на старту групе за првака Триглав лиге.

        Црно-беле очекује бурних седам дана и не крију да им је далеко важнији недељни дуел са црвено-белима, као и окршај петог кола групе Б Лиге шампиона, 11. фебруара, у Берлину са Шпандауом.

        - Тежак распоред, али нећемо да се жалимо - истиче Вујасиновић. - Зато дуел са Дубровчанима доживљавамо као неки увод за меч са Звездом, који нам је изузетно битан у борби за Ф4 и што бољу стартну позицију у домаћем плеј-офу.

        Црно-бели су пре месец и по дана у Лиги шампиона на Бањици одиграли узбудљив меч са Југом, који су изгубили са 5:3. У том дуелу капитен Дубровчана Добуд је искључен без права замене, јер је песницом ударио Манојловића. Сада се очекује мирнији меч. Улаз је, као за сваку „јадранску“ утакмицу, бесплатан.

        - Они су у рангу Солнока, Река, Приморја... изузетно су јака екипа. Покушаваћемо да одиграмо што неизвеснију утакмицу. Видан је напредак, идемо у правом смеру, али потребно нам је стрпљење, јер ће и даље бити успона и падова - сматра Вујасиновић.

ЈУГ НА БАЊИЦИ

        ПАРОВИ 15. кола Триглав лиге за ватерполисте - Група за првака (среда): Приморје - Црвена звезда (17.15), Раднички КТ - Јадран ХН (18.30), Партизан Р. - Југ (Бањица, 19.15), Младост - Морнар (20.45).

        ТАБЕЛА: Југ 18, Примоје 16, Јадран ХН 9, Раднички КТ 8, Партизан Р, Морнар 6, Младост 4, Ц. Звезда 3.

        ГРУПА за опстанак (среда): Будва - Медвешчак (19.00), Јадран СТ - Приморац (19.30), Браник - Војводина (20.00). Слободан је ПОШК.

        ТАБЕЛА: ПОШК 13, Будва 11, Војводина, Јадран СТ 10, Приморац 4, Медвешчак 3, Браник 0.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари