Ватерполо: Партизан остаје без целог тима!

ЦРНО-БЕЛИ ЋЕ, ПО СВЕМУ СУДЕЋИ, СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ ИМАТИ НАЈМЛАЂУ ЕКИПУ У ИСТОРИЈИ КЛУБА

Димитрије Ристичевић

        Веома тешки дани Ватерполо клуба Партизан и нови разлаз практично целе шампионске генерације.

        Првак Србије опростио се ове недеље и од капитена Димитрија Ристичевића, који је прешао у француски Марсеј, као и од Матеје Асановића, који одлази у румунску Орадеу, где ће играти са Гојком Пијетловићем, Душаном Марковићем и Војиславом Чупићем.

        Засад су Бањицу напустила ОСМОРИЦА играча и тренер Владимир Вујасиновић, који ће следеће сезоне предводити екипу највећег клуба на свету - Про Река.

        „Жао ми је што екипа није остала на окупу. Партизан има најбољу школу ватерпола на свету, где играчи долазе да играју за џабе. Црно-бели су стуб репрезентације и надам се да ћу се брзо вратити на Бањицу и да ћемо ускоро јуришати на нову титулу првака Европе“, изјавио је Ристичевић за портал Ватерполо вести.

        Досадашњи капитен црно-белих подвукао је да му је веома жао што Партизан пролази кроз овакву ситуацију и изразио наду да ће неко ускоро помоћи клубовима.

        „Хтео бих да се захвалим Александру Шоштару и Владимиру Вујасиновићу, који је радио са нама и без кога ништа од овога не би било могуће“, подвукао је.

        Досад су Партизан од играча овог лета напустили и Димитрис Тикас, Немања Вицо (Вуљагмени), Гаврил Суботић (Посилипо), Данило Аџић (Приморац), Лукас Гилен (Шпандау) и Драшко Гогов (Печуј).

        Уз њих, са Бањице би након Олимпијских игара у Рију могао да оде и репрезентативац Никола Јакшић, за кога је заинтересован шампион Европе - Југ из Дубровника.

        Хронична беспарица у српском ватерполу везала је руке црно-белима и приморала их да једноставно гледају како им одлази комплетан тим.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари