Ватерполо: Партизан слаб за Приморје - 7:11

ЦРНО-БЕЛИ СУ У 4. КОЛУ ЛИГЕ ШАМПИОНА, ПРЕД СВОЈОМ ПУБЛИКОМ,

ПОРАЖЕНИ ОД ИСКУСНИЈЕГ ПРОТИВНИКА ИЗ РИЈЕКЕ

Гаврил Суботић

        ДАЛЕКО од подвига. Ватерполисти Партизана нису остварили велику жељу, јер су у 4. колу групе Б Лиге шампиона изгубили од фаворизованог ријечког Приморја 11:7 (3:2,2:2, 3:2, 3:1). Црно-бели у 5. колу, 11. фебруара у Берлину, играју са Шпандауом.

        - Недостајало нам је мало вештине, искуства, играли смо и лоше са играчем мање. У кључним тренуцима примали смо голове, а било је грешака у позиционом постављању одбране. Окрећемо се наредним дуелима, у којима морамо да исправимо грешке - истакао је стратег Београђана Владимир Вујасиновић.

        Веровали су Београђани да могу да изненаде хрватског првака. У меч су ушли одважно, храбро, одлучно. Успели су преко Суботића и да постигну први гол, када су и једини пут водили против прекаљених Хрвата.

        - Најављивали смо победу, били дуго егал, али смо грешкама дозволили ривалу да се одлепи на два,-три разлике. Они су умешно чували предност - нагласио је Суботић.

        Искусни Ријечани знали су да спусте лопту на воду, нису дозволили ривалу да се размахне, расплива по базену и све време су диктирали ритам. Гости су у кључним тренуцима били умешнији са играчем више, док су пулени Вујасиновића неколико пута пропуштали прилику да наметну ритам. Београђани су претили до финиша треће четвртине (6:7). Али, играчи Приморја успели су да се одлепе на 9:6 и рутински приведу меч крају.

        ПАРТИЗАН - ПРИМОРЈЕ 7:11

        БАЗЕН: Бањица. Гледалаца: 800. Судије: Теишипо (Шпанија) и Наумов (Русија). Играч више: Партизан Р. 12 (4), Приморје 14 (7). Два играча више: Приморје 1 (0). Петерци: Приморје 2 (2).

        ПАРТИЗАН РАЈФАЈЗЕН: Ристичевић (7 одбрана), Гилен, Мандић 1, Вицо, Суботић 3, Репановић, Гогов 1, Јакшић, Манојловић 1, Танасковић, Стојановић 1, Асановић, Бракочевић.

        ПРИМОРЈЕ: Вићан (14 одбрана), Бурић 2, Раду, Крапић, Буљубашић, Сукно 4 (2), Муслим 2, Петровић , Мудражија, Елез 1, Перош, Гарсија 1, Лазовић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари