Ватерполо: Раднички прети Барселонети...

ПАРТИЗАНА ОЧЕКУЈЕ МОЖДА НАЈТЕЖИ ИСПИТ, ЈЕР ИДУ НА ДУЕЛ

СА ЈЕДНОМ ОД НАЈЈАЧИХ ЕВРОПСКИХ ЕКИПА - СА СОЛНОКОМ

        У трећем колу групе А Лиге шампиона (среда, 16.30) је у Крагујевцу реприза прошлогодишњег финала, а играчи Радничког Кон Тики желе да се реванширају европском прваку за пораз од 7:6. У групи Б од 19.00 млади тим Партизана Рајфајзен очекује можда најтежи испит, јер иду на дуел са једном од најјачих европских екипа.

        Крагујевчанима ни два стартна пораза нису угасила наду да могу до фајнал-сикса, на којем сигурно као домаћин учествује Барселонета.

        - Ово је веома битна утакмица за нас, јер нам негативан резултат доста умањује шансе за пласман на F6. Неке наше циљеве смо већ остварили, али то не значи да смо се тиме и задовољили. Код куће увек идемо на победу и мислим да ниједна екипа не може да нас надигра - истакао је стратег Радничког Урош Стевановић.

        Јасно је да Крагујевчани имају велики мотив, што не крије и Марко Петковић, који је летос из Барселонете дошао у Раднички:

        - Познајем сваког њиховог играча у душу, знам и неке детаље који не могу да се виде на снимцима и утакмицама, јер сам у претходне три године два пута дневно био у базену са њима. Даћемо све од себе да их победимо.

        Београђани су у уторак по подне отпутовали у Солнок с намером да се покажу у што бољем издању. Мађари су летос створили мега тим, а узданице су и наши: Гоцић, Алексић и Стефан Митровић.

        - Можда је ово и наша најтежа утакмица у групи. Они су се, као и Про Реко, брзо уиграли и играју веома добро. Пробаћемо да добро одиграмо екипну одбрану, а наша највећа жеља је да не примимо више од 10 голова. Говорити о односу снага нема неког смисла, јер имају изванредне играче. Најважније нам је да одиграмо квалитетно - истиче стратег Партизана Владимир Вујасиновић.

        Живко Гоцић подвлачи да су се у Солноку озбиљно спремали за црно-беле:

        - Знамо да Партизан увек иде на победу, да негује агресиван стил, са много контаката и пливања. Гледао сам их неколико пута и уверио да су клинци веома добри. Одскачу Мандић и Суботић, али ниједног играча нећемо потценити. Ако одиграмо како знамо онда је сваки резултат осим наше победе изненађење.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари