Ватерполо: Раднички у Ријеци због трофеја

НЕЋЕМО СЕ ПОНАШАТИ КАО ТУРИСТИ, ЖЕЛИМО ДА ОСВОЈИМО ТУРНИР

И ПОРЕД САЗНАЊА ДА НИСМО ФАВОРИТИ - СТЕВАНОВИЋ

Урош Стевановић

        ОДВАЖНО на Кантриди. Ватерполисти Радничког истичу да у Ријеку нису дошли као туристи и да верују да могу да направе подвиг на финалном турниру Триглав лиге.

        Крагујевчани у четвртак увече (21.00) у полуфиналу играју са Југом, док се од 19.15 састају домаћин Приморје и Младост. Финале је у петак од 20.30, а трофеј бране Ријечани.

        - Већ смо направили велики успех и једини смо српски клуб на Ф4. Циљ смо остварили, али то не значи да ћемо се понашати као туристи. Желимо да освојимо турнир и поред сазнања да нисмо фаворити - истиче стратег Радничког Урош Стевановић.

        Крагујевчани су у лигашком делу успешнији од Југа. У Дубровнику је било 7:7, а пре неколико дана у „Парку“ славили су са 13:12.

        - Сада ће се причати потпуно другачије. Ипак, тај позитивни скор улива нам наду да можемо да изненадимо Југ. Најважније је да смо комплетни и веома мотивисани - наглашава Стевановић.

        Шумадинце и те како поштује и кормилар Југа Вјекослав Кобешћак:

        - У снагу Радничког уверили смо се недавно и јасно нам је да могу да играју равноправно са сваком екипом у Европи. Наша једина предност је искуство. У суштини на Ф4 свака екипа може да се домогне трофеја.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари