Ватерполо: Звезда има меч лопту на Ташу

ЦРНО-БЕЛИ ДОЛАЗЕ РЕШЕНИ ДА ПОКАЖУ ПРАВО ЛИЦЕ

И ИЗБОРЕ МАЈСТОРИЦУ 6. МАЈА НА СВОМ БАЗЕНУ

Ватерполисти Црвене звезде

       ШАМПИОН је само за који милиметар ближи финалу плеј-офа. Ватерполисти Црвене звезде у среду (16.30) на Ташмајдану имају једину меч лопту у полуфиналној серији са Партизаном Рајфајзен. Црвено-бели се не осећају као фаворити после изненађујуће победе (9:4) на Бањици, очекују паклена 32 минута против црно-белих, који долазе решени да покажу своје право лице и изборе мајсторицу 6. маја на свом базену.

       - Урадили смо феноменалан посао на Бањици - истиче Виктор Рашовић. - Резултат говори да је било лако, што не одговора приказаном у базену. Важно је да поновимо добру игру у одбрани. У том случају имамо велике шансе да славимо. И, нагласио бих да Партизан није био слаб, колико смо ми били изванредни у одбрани.

       Партизановци тврде да прошле суботе нису личили на себе и све ће учинити да изједначе у полуфиналној серији.

       - Очекујем потпуно другачију утакмицу него на Бањици. Далеко боље ћемо ући у дуел и испоштовати договор из свлачионице. Пораз у првом мечу био је непријатно изненађење за све нас. Нисмо били главом у базену, нисмо могли да издржимо притисак фаворита - сматра капитен црно-белих Душан Мандић.

       У другом полуфиналу играју Војводина - Раднички КТ (први меч 4:9).

       Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари