Ватерполо: Звезда се не мири са искључењем

СМАТРАЈУ ДА СУ СПОРНИ ИГРАЧИ ИМАЛИ ПРАВО НАСТУПА,

ЈЕР СУ РЕГИСТРОВАНИ ПО ПРОПИСИМА LEN

Председник Звезде Виктор Јеленић

  • Црвена звезда се жалила на одлуку дисциплинског судије регионалне Триглав ватерполо лиге Дамира Мишића да је искључи из Лиге и да њеног председника Виктора Јеленића суспендује на 18 месеци

        ЦРВЕНА звезда се жалила на одлуку дисциплинског судије регионалне Триглав ватерполо лиге Дамира Мишића да је искључи из Лиге и да њеног председника Виктора Јеленића суспендује на 18 месеци. Црвено-бели ће реаговати тек када добију одговор на жалбу.

        Подсетимо, звездаши су драстично кажњени јер, по водећим људима РТВЛ, нису поштовали прописе такмичења по којима Драшковић, Кљајевић и Аксентијевић нису имали право да играју зато што су за грузијску Локомотиву наступили у првом кругу квалификација за Лигу шампиона. Због тога су црвено-бели пар-форфе (5:0) изгубили од Радничког, Војводине и Приморја.

        Београђани сматрају да су спорни играчи имали право наступа, јер су регистровани по прописима LEN и ВСС. Због „случаја Звезда“ ускоро ће бити одржана и седница УО ВСС. Уосталом, у нашој трофејној организацији звездашима признају победе над Радничким и Војводином, које се рачунају за шампионат Србије.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари