„Златни делфини“ импресионирали Нишлије

ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЉУБОМИР СЛАВКОВИЋ ВАТЕРПОЛИСТИМА ПОКЛОНИО БИСТУ ЦАРА КОНСТАНТИНА

Љубомир Славковић и Славко Гак

        ВАТЕРПОЛИСТИ су се у четвртак пре подне дружили са Нишлијама, а увече су их импресионирали ревијалном утакмицом на „Чаиру“. Светске и европске прваке, који су од понедељка на „МТС турнеји шампиона“, у градској кући примио је заменик градоначелника Љубомир Славковић и том приликом им је поклонио бисту цара Константина.

        - Победник припада победницима - рекао је заменик градоначелника Ниша.

        Славковић се захвалио ватерполистима на хуманитарном раду и исказао наду да ће чешће долазити у град на Нишави:

        - Волели бисмо да једном, после великог успеха и дочека на београдском балкону дођете и на Нишку терасу да видите шта Нишлије мисле о вашим резултатима. Нека буде то после Рија. Навијамо да освојите олимпијско злато!

        Председник ВСС Милорад Кривокапић је домаћину уручио поклон са копијама златних медаља са СП у Казању и ЕП у Београду, док је капитен Живко Гоцић даровао слику са потписима играча.

        - Ниш је град ватерпола и захвалан сам вам за сву подршку коју нам увек пружате. Сигурно да и ми желимо олимпијско злато. Али, спорт је спорт - захвалио се Кривокапић.

        У нишкој пословници „МТС“ навијачи су имали прилику да се сликају и попричају са својим љубимцима Филипом Филиповићем, Николом Јакшићем и Савом Ранђеловићем.

        - Веома нам је драго што имамо прилику да упознајемо добре људе широм Србији, који нас подржавају на нашем путу за Рио - истакао је Филиповић.

        Турнеја се завршава вечерас (20.00) у Крагујевцу.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари