Гроф: Ако изгубимо од Војводине - одлазим

ТРЕНЕРУ ЗВЕЗДЕ ПОСЕБНО СУ ЗАСМЕТАЛЕ ПРИЧЕ У НЕГАТИВНОМ КОНТЕКСТУ ОКО ВЕЧИТОГ ДЕРБИЈА

Миодраг Гроф Божовић

        Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је данас да ће напустити функцију уколико доживи пораз од Војводине у Новом Саду, откривши да у клубу постоје опозиција која нарушава његов рад и целог клуба.

       „Први смо на табели годину и по дана, на прсте једне руке могу се пребројати наши порази. Шта би било да имамо 10 бодова мање, да ли би ме стрељали. Ако изгубимо од Војводине одлазим. Идем да живим као нормалан човек“, рекао је Божовић на конференцији за медије пред дуел са Војводином.

        Божовићу, видно незадовољном, посебно су засметале приче у негативном контексту око вечитог дербија.

       „Не могу да схватим да има толико људи који воле Звезду и да причају лоше, да клуб има много противника. И у нашим канцеларија има много таквих, пљују клуб, дерби, мене... Нисам ја Звезда, већ само тренер, који ће проћи и умрети. Осим што имамо унутрашњу опозицију имамо и спољну, због тога имамо разне афере“

        Божовић је признао да ниједан играч није добио премију за освојену титулу прошле године.

       „Није било састанка са управом. Не постоји несклад, али стално се прича о парама ван клуба“, навео је тренер црвено-белих.

        Према његовим речима такав случај није у комшилуку у редовима Партизана.

       „Највећи противници су у нашем клубу, опозиција... Партизан је клуб који је организовао да не цуре информације, нема негативности о њему“, рекао је Боживић, додавши да је уморан и да му је потребан одмор.

        Он сматра да је Звезда на мети многих јер је велики клуб, толико да има и јаку опозицију.

       „Читао сам разна саопштења, криви су странци... Од чега је Србија да добија највише новца од трансфера? И ја сам био странац, био сам љут кад не добијем плату. Дерби је био одличан, као и сваки, јер га чине великим навијачи и публика. Много гори дерби сам играо“.

        За дуел против Војводине неће бити промена у тиму, прецизирао је Божовић.

       „Војводина заслужује поштовање, има неколико одличних појединаца. То је један дерби, надам се да имамо снаге и воље да успешно наставимо на путу ка титулу. Уверен сам да имамо снаге“, закључио је Божовић.

        Утакмица 25. кола Суперлиге између Војводине и Црвене звезде игра се сутра од 18 сати на стадиону Карађорђе у Новом Саду.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари