Гроф Божовић: Да победом наставимо серију

УКАЗАО НА ПОЈАВУ ДЕКОНЦЕНТРАЦИЈЕ ПРЕД ПАУЗУ

ЗБОГ ОБАВЕЗА У НАЦИОНАЛНИМ ТИМОВИМА

Миодраг Божовић

        Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је данас да клубови увек имају проблема пред репрезентативну паузу, али да очекује да она буде од користи његовим фудбалерима.

        „Неким фудбалерима су увек главе у торбама пред паузу, јер размишљају где ће да отпутују и нису сконцентрисани. Исто тако, ови који се враћају са репрезентативних окупљања, долазе као раштимовани оркестар. Али, надам се да ће за нас ова пауза бити добра“, рекао је Божовић на конференцији за новинаре на стадиону Звезде.

        Црвено-бели ће у недељу гостовати против Младости у осмом колу Супер лиге, уз директан пренос на ТВ Арена спорт.

        „Очекујемо да победом наставимо серију. То би било врло важну пред репрезентативну паузу, да на њу одемо добро расположени. Неће бити лако, јер је Младост организована екипа, која може да победи свакога, тако да ћемо морати да уложимо много труда да бисмо победили“, казао је Божовић.

        Звезда је после седам кола лидер са 17 бодова, а Божовић је рекао да је могло и више.

        „Могли смо да освојимо два бода више, да смо победили Раднички... Не играмо на жељеном нивоу, али с озбиром на то да се дуго времена слаже ова екипа, није толико лоше“, навео је тренер Звезде.

        У каквом је стању екипа?

        „Имамо пар повређених играча, надамо се да ће се опоравити Ибањез, Бруни и исто тако Орландић. Пауза ће нам са те стране добро доћи, али не мислим да су наредне две утакмице кључне, нити да одлучују о било чему. После те две утакмице, шампионат се наставља, завршава се први део, почиње други, па се деле бодови, па трећи део...“, подсетио је Божовић.

        Једног новинара је занимало зашто Звезда нема портпарола од одласка Марка Николовског, а Божовић је одговорио: „У овом клубу има толико већих проблема, да то нисмо видели као проблем“.

        Фудбалер Звезде Марко Грујић рекао је да његова екипа мора да забележи три бода.

        „Било би сјајно када бисмо пред дерби имали пет везаних победа и када бисмо били пуни самопоуздања, а да на паузу одемо са добром атмосфером пред најважнију утакмицу у првом делу првенства“, рекао је Грујић.

        Утакмица у Лучанима играће се у недељу од 19.00.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари