Навијач Звезде убијен у Чачку, меч одложен

ИЗБОДЕН НОЖЕМ У ТУЧИ ИЗМЕЂУ НАВИЈАЧА ДОМАЋЕГ БОРЦА И БЕОГРАДСКОГ КЛУБА

  • У тучи која се ноћас догодила на градском тргу А. Ј. (21) је убијен, док је други лакше рањен. Полиција приводи учеснике туче

        Један навијач Црвене звезде погинуо је у Чачку, због чега је одложена фудбалска утакмица Борац- Црвена звезда, саопштила је Заједница прволигаша.

        У тучи две групе навијача која се догодила јутрос на градском тргу центру Чачка убијен је двадесетједногодишњи А. Ј. из Чачка, објавио је чачански портал Морава Инфо. Младић је избоден ножем у тучи навијача фудбалских клубова домаћег Борца и београдске Звезде у којој је учествовало преко 20 младића.

        Полиција приводи учесника туче, да би утврдила ко је А. Ј. нанео смртоносне повреде.

        Како преноси „Глас западне Србије“, младић који је изгубио живот, преминуо је у чачанкој болници после тешких повреда које је задобио.

        Портпаролка чачанске болнице Биљана Кочовић, изјавила је да су у болницу рано јутрос, око 3:30, превежена два младића, додајући да се радило о повредама оштрим предметом.

        - Младић рођен 1995. године је подлегао повредама, док је други на одељењу интензивне неге, али није животно угрожен - рекла је Кочовић.

        Термин одигравања утакмице биће накнадно утврђен.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари