Шаровић: За исход избора кључна су гласања у Бањалуци и Бијељини

ТРИВИЋ НА ТРИБИНИ У БИЈЕЉИНИ: НАШ ПРИОРИТЕТ У 21. ВЕКУ ЈЕ – МИР, ПОБЕДИЋУ КОРУПЦИЈУ

* Мирко ШАРОВИЋ: Моја политика у Сарајеву биће – мир, стабилност и развој. Јака и слободна Србија гарантује јаку и слободну Републику Српску. Ако нападају Србију, сваки човјек у Српској мора да је брани

________________________________________________________

         ЈЕЛЕНА Тривић, кандидат ПДП за председника Републике Српске, изјавила је  на трибини у Бијељини да српски национални интерес за 21. век мора бити мир.

       "Да се у миру економски снажимо и градимо и да остајемо у нашој Републици Српској", поручила је Тривићева, а као прво обећање је навела да ће у Српској победити корупцију.

       Кандидат СДС-а за члана Председништва Мирко Шаровић изјавио је да ће његова политика у Сарајеву бити мир, стабилност и развој.

       Он је на трибини рекао и да јака и слободна Србија гарантује јаку и слободну Републику Српску и да, ако нападају Србију, сваки човек у Српској мора да је брани.

       Према његовим речима, Бијељина и Бањалука кључни су за резултат избора 2. октобра.

       Носилац листе ПДП-а за Народну скупштину у Изборној јединици шест Славиша Марковић изразио је уверење у изборну победу у Семберији и поручио да ће Република Српска остати поносна и вечна.

       Носилац листе СДС-а за Народну скупштину у Изборној јединици шест Љубиша Петровић најавио је као један од приоритета борбу против криминала и корупције.

       На централном митингу СДС-а, ПДП-а и Покрета за правду и ред који је одржан на тргу у Бијељини, уз много кориштења пиротехнике, представљени су кандидати за Народну скупштину из Изборне јединице шест, као и кандидати за парламент БиХ из Изборне јединице два.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари