Јапанци измислили апарат за пољупце

ЈАПАНСКИ НАУЧНИЦИ КОНСТРУИСАЛИ СУ НАПРАВУ ЗА СЛАЊЕ ПОЉУБАЦА НА ​ДАЉИНУ ПРЕКО ИНТЕРНЕТА

    Стручњаци токијског Универзитета за телекомуникације већ су продемонстрирали могућности за `имитацију пољубаца на даљину`. Реч је о два апарата који се прикључују на компјутер. Налазећи се чак и на великом растојању, двоје заљубљених – седећи свако поред свог компјутера – стављају у уста угнути пластични сензор и почиње да преко њега кружно прелази језиком у смеру казаљке на сату или обрнуто. Њихове покрете синхронизује компјутерски програм  који обезбеђује да `цуцла` једног партнера, која има шупљину за језик, почиње да се креће у устима док други кружним покретима врти своју.

    Засад је справа за даљинске пољупце у фази испитивања и на њеном усавршавању  ће моратида се још много ради, али се надамо да ће она ускоро бити у стању да партнерима пренесе осећај укуса и да обезбеди имитацију дисања – саопштио је шеф лабораторије у којој се направа тестира Нобухиро Такахаши.

Јапански стручњаци верују да ће њихова направабити веома популарна и тражена међукорисницима социјалних мрежа који ће пожелети да се љубе са својим виртуелним сабеседником. Тврде да ће то за њих бити добар начин да провере: има ли смисла да наставе контакт и да се сретну у стварности.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари