Ђоковић гост британског премијера Дејвида Камерона

У ОЧЕКИВАЊУ ДА И ЗВАНИЧНО БУДЕ ПРОГЛАШЕН

ЗА НАЈБОЉЕГ СПОРТИСТУ СВЕТА

  • Новак је главни кандидат за престижну Лауреус награду за најбољег спортисту планете. Према протоколу, овај састанак би требало да траје нешто мање од сата
  • Први противкандидат Ђоковића да добије престижну награду је Лионел Меси, звезда фудбалског клуба Барселона, а у трци су још - атлетичар Усеин Болт, бициклиста Кадел Еванс, возач формуле један Себастијан Фетел и НБА кошаркаш Дирк Новицки

         ЛОНДОН, (ФоНет) - Најбољи тенисер света Новак Ђоковић биће 6. фебруара гост код британског премијера Дејвида Камерона, а потом присуствовати гала церемонији, као један од кандидата за престижну Лауреус награду за најбољег спортисту планете.

         То је други пут да Ђоковић добија позив да посети британског премијера у његовој резиденцији, у чувеној улици Даунинг стрит број 10.

         Прошлог пута, како наводе Новости, се то десило средином новембра 2010. пред завршни турнир сезоне, када је Новак срео Камерона у друштву Надала, Федерера, Мареја и других учесника завршног мастерса.

         Према протоколу, овај састанак би требало да траје нешто мање од сата.

         Новак ће одмах после сусрета са премијером једне од најмоћнијих држава отићи на гала церемонију доделе Лауреус награде, где важи за главног фаворита да понесе ласкаво признање за најбољег спортисту планете.

         Први противкандидат Ђоковића да добије престижну награду је Лионел Меси, звезда фудбалског клуба Барселона, а у трци за награду су још атлетичар Усеин Болт, бициклиста Кадел Еванс, возач формуле један Себастијан Фетел и НБА кошаркаш Дирк Новицки.

         Церемонија доделе награда се одржава у Централ холу у Вестминстеру, у срцу Лондона, уз присуство великог броја званица из спорта, моде, глуме, краљевских породица, џет сета, шоу бизниса, политике.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари