Амерички проповедник Сенди Армстронг: „Пандемију“ и панику су изазвали да би срушили Трампа

ОН ЈЕ ПАСТОР АМЕРИЧКЕ ЦРКВЕ ЗАЈЕДНИЦА ХРИСТОВИХ РАТНИКА

* Да би изазвали епидемију и панику поставили су 5G мрежу огромног капацитета у граду Вухан у Кини. То је проузроковало да људи у том подручју добију симптоме налик грипу. Пошто су људи одлазили у болнице због симптома сличних грипу, тамо су им давали вакцину која је у ствари била коронавирус

* Само, Трамп је паметан, а и није сам у свему овоме. Он има око себе 200 генерала и људи из тајних службе који су због онога што се догодило 11. септембра 2001. године окупили и рекли – доста је

* Противници су – да би изазвали панику – укључили медије и 24 познате личности које су изашле у јавност и рекле да имају вирус. Немају они вирус. Они то раде да би тебе натерали да се тестираш и примиш вакцину. Том Хенкс нема коронавирус. Шакил О’Нил нема коронавирус. Али, медији, који су у власништву илумината, користе то да би осигурали да ти одеш и тестираш се, а затим да добијеш вакцину. Јер када примите вакцину умријећете. Јер, вирус је у вакцини

* Господ је рекао: упозоравам свијет да не узима ту вакцину јер је она биолошко оружје које прузрокује оно што видите да се управо догађа. И Бог је сече по средини. Предсједник Трамп је учинио једну ствар коју је рекао да ће учинити, и то ће завршити цијелу ствар. Прогласиће ванредно стање у Сједињеним Државама, што ће суспендовати изборе, што ће га аутоматски учинити предсједником у наредне четири године. Па ако они желе да наставе, то је оно што ће се догодити

_____________________________________________________________________

         СЕНДИ Армстронг, пастор и проповедник америчке Цркве  Христових ратника, обратио се својој пастви и указао јој које полуге и интереси покрећу „пандемију“ коронавируса.

        Ево шта је рекао и чиме је мотивисао своје упозорење: не примајте вакцину против COVID-19:

        СЛАВИТЕ Господа сви. Aлилуја.

        Oво неће бити уопште дуго. Морамо да стигнемо овдје горе и ја охрабрујем цијелу s4c породицу (Soldiers For Christ Community Church – Црквена Заједница Христових ратника) широм свијета да чују поруку која данас долази.

        Моћан говорник и моћна порука.

        Ја сам овдје само да вам дам информацију које се тиче коронавируса, и ова информација и обавештајни подаци које ми је Бог дао, и који нијесу моји већ од људи из војске, људи из тајне службе који су били преко 40 година у тајној служби и у обавјештајном одјељењу САД под много различитих предсједника.

        Дајем вам информације од људи који знају шта се догађа. Дајем вам ову информацију, на крају које стоји ово страшно упозорење – без обзира да ли имате симптоме налик грипу, не примајте никакве вакцине. Кажем вам ово сада и ово је од Господа. Ако имате неки симптом налик грипу узмите неки лијек за грип, одморите се, и ви и ваше тело ће се излечити од тога. Не примајте никакве вакцине. Ако примите вакцину, корона вирус је у тој вакцини а не у овим симптомима.

        За вас, народе, ви не разумијете да смо усред револуције и знам да то не разумијете зато што је Господ мене ставио у положај да будем у контакту са одређеним бројем људи који разумију и знају шта се догађа. Ова операција је обавештајна операција коју је започело 200 генерала и службеника тајне службе. Почела је због онога што се догодило 11. септембра 2001. године. Двјеста генерала се скупило и рекло – доста је.

        Отпочела је операција за свргавање ове владе, заустављање откривања ланца дјечије педофилије и многих ствари које су се догађале широм свијета.

        Како је све ово повезано са вирусом? Прије свега, хтјели су, и предсједник Трамп је свјестан тога, хтјели су да направе пандемију која би изазвала панику у цијелом свијету. Да бисте изазвали пандемију прво се људи морају разбољети. Како ћете то постићи? Mорате имплементирати нешто у ваздуху што изазива симптоме налик грипу. Изабрано мјесто да се то уради био је град Вухан у Кини.

        Поставили су 5G мрежу огромног капацитета у граду Вухан у Кини.

        То је проузроковало да људи у том подручју добију симптоме налик грипу. 26 научника је рекло да се не спроводи 5G мреже на том подручју зато што ће изазвати симптоме сличне грипу. Пошто су људи одлазили у болнице због симптома сличних грипу, тамо су им давали вакцину која је у ствари била коронавирус.

        Камере су биле спремне да сниме како су људи умирали на улици или гдје год су се затекли, како бисте то могли да видите, јер, сјетите се да је њихова идеја била створити панику у свијету и даћу вам информацију коју је предсједник Трамп добио и због које он није наставио са неким стварима које су жељели да он уради.

        Дакле – „пошто је 5G мрежа изазвала симптомe налик грипу у Вухану у Кини, они су отишли у болнице због грипа и ми дајемо вакцину која је коронавирус“.  Као што сте видели, вирус је почео да се шири широм света, али се тај њиховом процес догађао споро јер су већ имали план и ја ћу доћи до тог плана за неколико секунди.

        Али, недавно је ухапшено 600 људи који су били корумпирани. Влада то назива „дубока држава“. Сви су они ухапшени, 600 људи. Због тих хапшења они су осјетили да Доналд Трамп иде све даље и даље са ослобађањем од „дубоке државе“, и одлучили су да убрзају оно што се догађа. Тако видите да је прво вирус био мало овдје, мало тамо, а онда се одједном све зауставило. То је због ових 600 хапшења врло корумпираних људи. Након хапшења процес је убрзан у САД. Трамп је био свјестан овог плана од 1. до 10. корака, прочитао сам вам план од 1. до 10 корака.

        План ових људи који су покренули вирус је био да за две недеље болнице постану препуне. Ово је информација коју је он добио. Људи ће панично стварати залихе, спорадично ће се догађати пљачке, берзе ће пасти, људе који нису родољуби неће слушати предсједника, већ политичаре који ће говорити да је предсједник крив, а који ће се појављивти у медијима. То ће довести до повећања онога што је под бројем три, а то су спорадичне пљачке и такође до повећања онога што је под бројем један, а то значи наставак тестирања људи, тако да ће се број људи са вирусом повећати. Неће се повећати, већ ће они рећи – ти имаш вирус.

        Каже даље под 8: Надлежни ће бити преоптерећени, стопа смртности ће се попети, не пуно, али довољно за понављање бројева два, три и један. Дакле, ово је њихов план до кога је председник Трамп дошао преко војске и тајне службе. Био би спроведен још један круг тестирања и онда би овај процес наставио да расте све док се не створи паника у целом свету.

        Њихов читав план се своди на панику и они су жељели да Доналд Трамп тестира све, а да они ту доведу ФЕМА (FEMA, Federal Emergency Management Agency – Федерална агенција за управљање ванредним ситуацијама ) и тестирају све. Након тестирања они би рекли – Ох сви ти људи имају вирус – и то би изазвало још панике.

        Доналд Трамп је рекао – не, ми нећемо спроводити тестирање. Ако сматрате да вам треба тестирање, можете отићи ту или тамо, ако – како је рекао – желите да вас надгледају. Јер је знао шта покушавају да ураде. Покушавају да ставе људе у ред за тестирање, да људи који раде за ФЕМА, који су ту дошли у време Обаме и Хилари, кажу – огроман број људи сада има вирус и због тога морамо да донесемо вакцине. И то би проузроковало смрт.

        Дакле, Трамп је паметан, јер није он сам у свему овоме – сетите се да он има 200 људи иза њега – рекао је не, нећемо тестирати људе. Јер он зна да симптом није исто што и болест. Вакцина је болест. Да би ово погурали, они су пустили у медије… И ако сте приметили, 24 познате личности су изашле у јавност и рекле да имају вирус. Немају они вирус. Они то раде да би тебе натерали да се тестираш и примиш вакцину. Они користе познате личности да би убиједили јавност и да би тако започели процес. Они користе медије да вас преваре.

        Том Хенкс нема коронавирус. Шакил О’Нил нема коронавирус. Али медији, који су у власништву илумината, користе то да би осигурали да ти одеш и тестираш се, а затим да би осигурали да ти добијеш вакцину. Јер када примите вакцину умријећете. Јер је вирус у вакцини.

        Дакле, oво је моја последња ријеч – Господ је рекао: ја упозоравам свијет да не узима ову вакцину јер је она биолошко оружје које прузрокује оно што видите да се управо догађа. И Бог је сече по средини.

        Предсједник Трамп је учинио једну ствар коју је рекао да ће учинити, и то ће завршити цијелу ствар. Прогласиће ванредно стање у Сједињеним Државама, што ће суспендовати изборе, што ће га аутоматски учинити предсједником у наредне четири године. Па ако они желе да наставе, то је оно што ће се догодити. Али биће уништени јер је Бог рекао – нећете узети мој народ јер је моја црква још увек у свијету.

        Славимо Господа“.

        Припремио Огњен Војводић

        http://www.ognjenvojvodic.info/pastor-progovorio-o-planovima-kreatora-korona-pandemije-video.html?fbclid=IwAR31QmHxDwyyzv5kjg6h0KrNKLIVQqIFk207aZuNjn1t88fCVZiwTn9SAsc

 

    

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари