Бенет: Народи Европе избациће Сједињене Државе и поново се ујединити са Русијом

АМЕРИЧКИ ПОЛИТИКОЛОГ И БИВШИ ОФИЦИР СКОТ БЕНЕТ УКАЗАО И НА КОРУМПИРАНОСТ СТОЛТЕНБЕРГА

Скот Бенет

* БЕНЕТ: „Амерички народ не зна да се реално дешава. Мислим да то не знају ни грађани Велике Британије, Француске и Немачке. Њихове корумпиране владе, њихове бирократе и НАТО играју се рата. То је игра живота и смрти"

* „Погледајте Макрона. Он је мртав. Поднео је оставку на функцију. Шолц је још један мртав човек. Риши Сунак, мали индијски дечак. И он је мртав и пензионисан са функције. Сви они ће бити протерани од стране народа Европе“

_____________________________________________________________

          НАРОДИ Велике Британије, Француске, Немачке и САД ће збацити своје лидере када сазнају истину о њиховом и НАТО деловању - оценио је амерички политиколог и бивши официр америчке војске Скот Бенет.

          Нагласио је да многи људи у Европи и Сједињеним Државама не знају шта стварно раде њихови лидери.

          Указао је на корумпираност европских политичара, посебно генералног секретара Северноатлантске алијансе Јенса Столтенберга који „никада није носио униформу, а поиграва се са ратом“.

          „Амерички народ не зна да се реално дешава. Мислим да то не знају ни грађани Велике Британије, Француске и Немачке. Њихове корумпиране владе, њихове бирократе и НАТО играју се рата. То је игра живота и смрти", рекао је Бенет.

          Оценио је да ће Русија победити у Украјини:

          „Да, мислим да ће Русија поново победити јер има истину, правду и Бога на својој страни, док земље НАТО немају ништа осим смрти. Смрт се пробудила у свим облицима глобалистичке перверзије“.

          Он је подсетио да Емануела Макрона, Ришија Сунака и Олафа Шолца већ одбацују сопствени грађани.

          „Погледајте Макрона. Он је мртав. Поднео је оставку на функцију. Шолц је још један мртав човек. Риши Сунак, мали индијски дечак. И он је мртав и пензионисан са функције. Сви они ће бити протерани од стране народа Европе“, нагласио је Бенет.

          Такође, по његовом мишљењу, народи европских земаља ће „потиснути“ Сједињене Државе са Старог континента, а затим ће моћи да побољшају односе са Русијом.

           „Мислим да ће народи Европе избацити Сједињене Државе и поново се ујединити са Русијом. У року од једне до три, можда пет година“, резимирао је амерички политиколог.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари