Маск и Џонсон: У свету фантазија живе сви који још верују у победу Украјине

ОРГАНИЗОВАО ИНТЕРНЕТ-РАЗГОВОР О СПОЉНОЈ ПОЛИТИЦИ САД СА СЕНАТОРИМА РЕПУБЛИКАНЦИМА

Илон Маск

* Сенатор Џејмс ВЕНС из Охаја рекао да пројекат америчког председника Џоа Бајдена са 60 милијарди долара помоћи Украјини „мора бити уништен“. Илон МАСК га подржао речима: „Сви ти трошкови неће помоћи Украјини. Продужење конфликта неће помоћи Украјини

_________________________________________________________

          МУЛТИМИЛИЈАРДЕР и извршни директор Tesla Inc. – амерички бизнисмен Илон Маск – оценио је да Русија не може да изгуби у сукобу у Украјини.

          Ово своје уверење пренео је републиканским сенаторима на платформи Space Xs, која је део друштвене мреже Икс (бивши Твитер) чији је власник.

          Маск је то „групно ћаскање“ на Space Xs, у јавно доступном видео формату, искористио и да нагласи да руски председник Владимир Путин не може у Украјини изгубити „ни на који начин“.

          Сложио се са речима сенатора Рона Џонсона из Висконсина, који је рекао да људи који су уверени у победу Украјине „живе у свету фантазија“.

          Сенатор Џејмс Венс из Охаја рекао је да пројекат америчког председника Џоа Бајдена са 60 милијарди долара помоћи Украјини „мора бити уништен“.

          А Маск га је подржао речима:

          „Сви ти трошкови неће помоћи Украјини. Продужење конфликта неће помоћи Украјини“.

          И бивши амерички војни обавештајац и инспектор УН за оружје у Ираку Скот Ритер уверен је да Русија побеђује у Украјини, да САД не могу ништа да учине да је у томе спрече, а да ће то бити губитак за америчку државу.

          Исто, по његовом мишљењу, чека и САД у палестинско-израелском сукобу.

           Бивши директор ЦИА за Русију Џорџ Биби рекао је 11. фебруара да је именовање новог главнокомандујућег Оружаних снага Украјине (УАФ) у јеку сукоба знак неуспеха.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари