Могући потпредседник САД: Трамп ће поступити разумно ако иницира истрагу о деловању Бајдена

ЏЕЈ ДИ ВЕНС, СЕНАТОР ИЗ ОХАЈА: СПЕЦИЈАЛНИ ТУЖИЛАЦ ТРЕБА ДА СЕ ПОЗАБАВИ И ЊЕГОВОМ КРИМИНАЛНОМ ПОРОДИЦОМ

Доналд Трамп и Џеј Ди Венс

* Венс може постати потпредседник САД ако Доналд Трамп поново дође на власт, а указује да је садашњи шеф Беле куће радио „управо то последњих година“ у односу према свом претходнику, чинећи све да га стрпа у затвор. И додао: „Ако неко мисли да оно што Трамп предлаже представља претњу демократији, питам - зар ово што је Бајден већ учинио није огромна претња нашим законима и систему власти?

________________________________________________________

           ПОСТАНЕ ли Доналд Трамп поново председник САД биће савршено разумно ако нареди да се истражи деловање Џоа Бајдена - изјавио је републикански сенатор из Охаја Џеј Ди Венс.

           Ово је рекао у свом последњем интервјуу, а изговорено има утолико већу тежину што неки у САД прогнозирају да би управо он, добије ли Трамп други председнички мандат, могао добити функцију потпредседника САД.

           Трампу ненаклоњени лист The Hill подсећа да је он раније обећао да ће се обрачунати са „најкорумпиранијим председником у историји Сједињених Америчких Држава“ и „читавом криминалном породицом Бајден“. Али, Венс тим поводом наглашава да се медији превише фокусирају на тај цитат. И појашњава:

           „Трамп говори о именовању специјалног тужиоца који ће истражити дејства Џоа Бајдена из угла кршења закона. Доналд једноставно указује да морамо да истражимо активности претходне администрације“.

           Венс је оптужио садашњег шефа Беле куће да је радио „управо то последњих година“ у односу према свом претходнику, чинећи све да га стрпа у затвор.

            „Искрено, Бајденова администрација је радила много горе ствари. Ако неко мисли да оно што Доналд Трамп предлаже представља претњу демократији, питам - зар ово што је Бајден већ учинио није огромна претња нашим законима и систему власти?“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари