Трамп поново грми да ће амерички председнички избори бити лажирани у корист Бајдена

ОПЕТ УПОЗОРАВА ДА ЋЕ ЗА ТО БИТИ ИСКОРИШЋЕНО МАСОВНО ГЛАСАЊЕ ПРЕКО ПОШТЕ

* Председник САД  затражио да се обустави слање гласачких листића поштом  и да се на новембарским изборима гласа и одлучује као и досад – на бирачким местима. Још је упозорио: „Зауставите се док није касно!“

* Низ америчких држава већ је – заклањајући се иза епидемије корона вируса - озаконио гласање преко поште, а у другима се такви закони припремају

_______________________________________________________________________

       АМЕРИКАНЦИ никада неће сазнати тачне резултате гласања на председничким изборима 3. новембра због хаотичне дистрибуције гласачких листића преко поште – изјавио је Доналд Трамп.

       Нагласио је да су „нека лица“ управо за то заинтересована и додао:

       „Ради се о огромном броју гласачких листића који се шаљу бирачима, чак и онима који их нису тражили!“

       Како се и могло очекивати, Трамп је затражио да се обустави слање гласачких листића поштом  и да се на новембарским изборима гласа и одлучује као и досад – на бирачким местима. Још је упозорио:

       „Зауставите се док није касно!“

       Трамп је 12. септембра позвао Американце који буду гласали преко поште да 3. новембра дођу на своја гласачка места – да провере да ли је њихов глас већ регистрован. Па да – ако се покаже да није – опет гласају „на лицу места“.

       Трамп не крије да зазире да преко поште могу гласати „мртве душе“ и лица без права гласа, а и да је могуће манипулисање бројем оних који су тако гласали, а и расподелом гласова између њега и демократе Џоа Бајдена.

       Низ америчких држава већ је – заклањајући се иза епидемије корона вируса - озаконио гласање преко поште, а у другима се такви закони припремају.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари