Крајње сумњива изборна ноћ - системско обарање Двери испод цензуса

А у Чачку и Краљеву су изнад 10 одсто, у Београду, Новом Саду и Крагујевцу - изнад 5 одсто

* ЦЕСИД нас прво види на 3, 7 процената а онда признаје да смо на 4.4 - 4.6 и то без резултата са Косова и Метохије за које нико не зна када ће и ко да их броји. Нама није омогућено да имамо своје контролоре приликом бројања ових гласова.

* Сајт Двери, најпосећенија интернет презентација једне политичке организације у Србији, је оборен у 22 сата и четири сата нисмо имали могућност да саопштимо своје резултате.

         Београд, 07.05.2012

         У току је изборна ноћ препуна бројних манипулација које се све могу сажети у један закључак: оборити Двери испод цензуса и онемогућити наш улазак у републички парламент.

         О овој намери говоре следеће чињенице:

         1. Ниједна телевизија са националном фреквенцијом није извештавала из изборног штаба Двери.

         2. Сајт Двери, најпосећенија интернет презентација једне политичке организације у Србији, је оборен у 22 сата и четири сата нисмо имали могућност да саопштимо своје резултате.

         3. Нисмо позвани да гостујемо нити у једној емисији на великим медијима где се говори о изборима, тзв. аналитичари нас прећуткују и наши резултати широм Србије се маргинализују.

         4. Велики медији уопште не помињу наше резултате, а Двери у Чачку и Краљеву имају преко 10 посто, а у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и другим великим градовима су преко цензуса.

         5. ЦЕСИД нас прво види на 3, 7 процената а онда признаје да смо на 4.4 - 4.6 и то без резултата са Косова и Метохије за које нико не зна када ће и ко да их броји. Нама није омогућено да имамо своје контролоре приликом бројања ових гласова.

         6. Странке власти и опозиције не помињу Двери у својим резултатима и све је учињено да се Двери вечерас готово нигде и не спомињу у изборној ноћи.

         7. Већ смо указали на огромне манипулације са онемогућавањем дијаспоре да гласа (која је пружила огромну подршку Дверима), избацивањем бирача из бирачког списка (међу којима су и наши кандидати за народне посланике који нису могли да гласају), и низ других неправилности на самим бирачким местима о чему ћемо сутра поднети детаљан извештај.

         У току ноћи завршавамо са нашим бројањем гласова и ујутру ћемо имати детаљнији резултат који је према тренутном узорку око 5, 1 процената, а онда следи ванредна конференција за медије на којој ћемо разјаснити све што се дешава у овој крајње сумњивој изборној ноћи.

 

         Изборна ноћ око 2 сата после поноћи

         Инфослужба Двери у ванрендом стању

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари