Додик: Бићу кандидат за октобарске изборе, ништа неће постићи ни ако ме склоне

„НАША СТРУКТУРА ЈЕ У СТАЊУ ДА ПОБЕДИ И БЕЗ МЕНЕ – МОЖДА БИ БИЛА И СНАЖНИЈА“

* За телевизију МИС из Сиднеја рекао: „СНСД улази у једну од одлучујућих битака, не за своје постојање, него за позицију Републике Српске. Сва политика муслимана у Сарајеву се заснива на томе да разгради хомогеност српског националног, а тиме и политичког корпуса

_______________________________________________________________

       МИЛОРАД Додик, председник СНСД, рекао је да ће бити кандидат на предстојећим општим изборима у БиХ, као и да опозиција покушава да га у томе спречи јер је свесна његове снаге.

       „Чак и да ме склоне, наша структура је довољно снажна да победи, а можда би била и снажнија у том случају”, сматра Додик.

       Према његовим речима, почетком јула ће Главни одбор СНСД-а утврдити кандидатуре, те да очекује убедљиву побједу.

       “На овим изборима СНСД улази у једну од одлучујућих битака, не за своје постојање, него за позицију Републике Српске. Сва политика муслимана у Сарајеву се заснива на томе да разгради хомогеност српског националног, а тиме и политичког корпуса, а када у томе успију онда лакше остваре неке своје мале успехе”, рекао је Додик за Телевизију МИС из Сиднеја.

       Он је нагласио да се власт у Републици Српској упорно бори да до тога не дође, али и да грађанима обезбеди што боље услове за живот, повећањем плата и пензија , те борбом против различитих изазова, као што је била пандемија вируса корона.

       “Покушавамо да на те изазове дајемо одговоре који су смислени. Наша финансијска ситуације је стабилна, Српска са свиме што има показује своју виталност и способност, те смо достигли и покривеност увоза извозом 81 одсто”, рекао је Додик. 

        Региструјте се на нашем Telegram каналу: https://t.me/faktorga

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари