Додик: Срби су увек стајали пред највећим империјама - нисмо поданици као муслимани

ПОНУДИО ДА СПРСКА И ФБиХ ПЛАТЕ ОДРЖАВАЊЕ ИЗБОРА У БиХ – МАКАР И НА ПОЗАЈМИЦУ

* "Интервенционизам странаца је неприхватљив и улази у све поре одлучивања. Шта имају амбасаде с тим шта је Савет министара усвојио?!

___________________________________________________________

       СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да ће бити обезбеђено финансирање општих избора у БиХ.

       "Понудио сам да Република Српска и ФБиХ плате свој дeо и не знам у чему је проблем. Могу бити дате и позајмице и када БиХ буде имала усвојен буџет вратиће 12 милиона КМ потребних за финансирање избора", појаснио је Додик.

       Он је поновио да БиХ није нормална земља и да се не сме имати илузија да ће решавањем наведеног питања сви проблеми бити отклоњени.

       "Интервенционизам странаца је неприхватљив и улази у све поре одлучивања. Шта имају амбасаде с тим шта је Савет министара усвојио. Ко су они да се реферишу о томе", упитао је Додик.

       Он је подсетио да је министар иностраних послова Велике Британије Елизабет Трас навела да они долазе у БиХ и остаће дуго, те је упитао ко их је звао.

       "Као, залажу се за неку БиХ. За коју БиХ се залажу, за ону која ће бити понижена и потлачена. Срби нису за тако нешто јер су увек стајали пред највећим империјама и нисмо поданици као муслимани", рекао је Додик новинарима у Маховљанима.

       Региструјте се на нашем Telegram   каналу: https://t.me/faktorga

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари