Додик: Велика Србијa су Ђоковић, кошаркаши, одбојкашице... а Бећировић има проблем са коренима и комплексима

ПРЕДОЧИО МУ ДА СУ ФЕДЕРАЦИЈА БиХ И ХРВАТСКА ЕТНИЧКИ ОЧИШЋЕНЕ ОД СРБА

* Председник РС Милорад ДОДИК: Јeдинство Срба је идеја мира, сарадње, заједничких културних вредности и традиције. За Бећировића злочиначки, за нас сасвим нормалан пројекат. Разумем ја његове комплексе, корене и потискивање прошлости. Но, он би могао да се потруди да схвати да ми немамо његов проблем

___________________________________________________________

           ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се етничко чишћење Срба са подручја ФБиХ не може прикривати мантром о "Србима злочинцима који су свуда само чинили злочине а нигде нису били жртве".

           - Денис Бећировић на покварен начин нам поручује данас да су Срби они који су чинили злочине, а да су више од 30.000 Срба само у БиХ побиле невладине организације. Одржавањем приче о једном кривцу, покушава се затрпати чињеница да су ФБиХ и Хрватска етнички очишћене од Срба. Кад год ком неталентованом јуноши политичару падне на памет да се испрси, он не зна ништа друго него за Велику Србију - истакао је Додик.

           На молбу Срне да прокоментарише изјаву Бећировића да поједини званичници, попут председника Републике Српске поново призивају, како каже, злочиначки пројекат велике Србије, Додик је одговорио да су велика Србија Новак Ђоковић, Ивана Вулета, кошаркаши, одбојкашице, ватерполисти, Немања Мајдов...

           - То је она Србија која је и велика и светска, од које Бећировићу клецају кољена - нагласио је Додик.

           Он је навео да је јединство Срба на овим просторима идеја мира, сарадње, заједницких културних вредности и традиције.

           - За Бећировића злочиначки, за нас сасвим нормалан пројекат. Разумем ја његове комплексе, корене и потискивање прошлости. Но, он би могао да се потруди да схвати да ми немамо његов проблем - рекао је Додик.

           (Срна)

 

 

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари