Мишел Обама седам пута погрешно изговорила име кандидата за сенатора за којег је агитовала

НАСТУПИЛА НА МИТИНГУ ДЕМОКРАТСКЕ ПАРТИЈЕ У АЈОВИ И УПОРНО ГОВОРИЛА „БЕЈЛИ” УМЕСТО „БРЕЈЛИ”

  • Исту грешку недељу дана раније правио и Бил Клинтон, а прва дама Америке – кад је била опоменута – изговорила: „Брејли? Па зар нисам тако рекла? Ух, изгледа да старим!”

         ПРВА дама Америке Мишел Обама седам пута узастопно је неправилно изговорила презиме кандидата Демократске партије за сенатора од државе Ајова Брјуса Брејлија.

         За „прву даму Америке” и једна грешка је превише, а СЕДАМ – и то узастопних – баш превише.

         Све је утолико жалосније, па и смешније и АМЕРИЧКИЈЕ, што је Мишел Обама АГИТОВАЛА за Брејлија уочи новембарских међуизбора за Конгрес САД!

         Супруга председника САД појавила се пред учесницима предизборног митинга у Ајови и позвала његове учеснике да гласају за „Брјуса Бејлија”.

         Један од присутних јој је рекао да греши тек кад је и СЕДМИ пут рекла „Бејли” уместо „Брејли”.

         Мишел Обама се тада зауставила и брзо снашла: „Брејли? Па зар нисам тако рекла? Ух, изгледа да старим!”

Мишел Обама и Брус Брејли

         Републиканци су ово, наравно, једва дочекали. „Разапели” су је у интернету и оценили да су таква омањивања недопустива. Утолико пре што је је Брејлијево име било написано крупним словима над трибином са које је Мишел Обама агитовала за „Бејлија”.

         Да све буде још АМЕРИЧКИЈЕ, на исту кору од банане је стао и бивши председник САД Бил Клинтон. Агитујући пре недељу дана за Брејлија, и он га је на митингу у Ајови назвао „Бејлијем”.

         Мишел Обама је недавно напунила 50 година.

         Магазин Forbes ју је 2010. прогласио за најутицајнију жену на планету, а у овој години поставио на осмо место истог рејтинга.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари