Службеница Конгреса САД критиковала Обамине кћерке па – дала отказ

ОЦЕНИЛА ДА НЕМАЈУ СТИЛА, КАСНИЈЕ ДОДАЛА ДА НИ МАЛИЈИНИ И САШИНИ РОДИТЕЉИ НЕ ПОШТУЈУ ПРЕВИШЕ СВОЈ ПОЛОЖАЈ, ПА ЧАК НИ НАЦИЈУ

         СЛУЖБЕНИЦА америчког Конгреса Елизабет Лаутен дала је данас отказ након што је претходних дана на Фејсбуку оптужила кћерке америчког председника Барака Обаме да „немају стила”.

         Лаутенова, која је радила као директор за комуникације републиканског конгресмена Стивена Финчера, критиковала је Малију (16) и Сашу (13) Обама што су се појавиле у претерано кратким сукњама и понашале се као да им је досадно на церемонији поводом празника Дана захвалности, преноси ББЦ.

         Након тога, она је повукла ту поруку са Фејсбука и извинила се због својих „увредљивих речи”.

         Порука је гласила: „Драге Саша и Малија, схватам да сте обе у оним грозним тинејџерским годинама, али ви сте део Прве породице; покушајте да покажете мало стила. Барем поштујте улогу коју имате.”

         Лаутонова је потом устврдила како, уосталом, ни Малијини и Сашини родитељи не поштују превише свој положај, па чак ни нацију, тако да девојчицама очигледно недостаје добар модел понашања.

         У каснијем извињењу Лаутонова истиче како је тек касније, „након много часова молитве”, разговора са својим родитељима и поновног ишчитавања своје поруке схватила колико су њене речи увредљиве и како је судила о две девојке на начин на који никако не би волела да су о њој судили у тинејџерском узрасту.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари