Национална гарда у Славјанску разапела трогодишње дете „као Исуса“

ИЗБЕГЛИЦА ГАЛИНА ПИШЊАК, МАЈКА ЧЕТВОРО ДЕЦЕ,

БИЛА СВЕДОК СТРАШНОГ ЗЛОЧИНА

  • Док га је један закуцавао за таблу, двојица су га држала. И све то пред очима мајке. Њу су држали. Она је гледала како јој син умире. Крици. Запомагање. Још су га исекли на боковима. Да се мучи. Кроз сат и по дете је умрло. А затим су узели мајку, завезали је за тенк и вукли је по тргу, отприлике један километар - испричала је Галина  у избегличком кампу у Ростовској области

        ИЗБЕГЛИЦА из Славјанска Галина Пишњак, мајка четворо деце, била је сведок страшног злочина који је починила Национална гарда Украјине након што су град напустили устаници.

        Она је у избегличком кампу у Ростовској области дала интервју руској телевизији у којем је описала како је казнена експедиција разапела трогодишње дете и убила жену једног устаника.

         „Центар града. Трг Лењина. То је једино место где могу да стану сви људи. На тргу су окупили жене, пошто мушкараца више није било. Жене, девојчице, старце. То се зове показно кажњавање. Узели су трогодишње дете - дечака у гаћицама, у мајици. Као Исуса су га разапели на огласној табли. Док га је један закуцавао за таблу, двојица су га држала. И све то пред очима мајке. Њу су држали. Она је гледала како јој син умире. Крици. Запомагање. Још су га исекли на боковима. Да се мучи. Кроз сат и по дете је умрло. А затим су узели мајку, завезали је за тенк и вукли је по тргу, отприлике један километар“.

        Галина је испричала да је родом из западне Украјине и да због своје критике украјинске власти и „гардиста“ има проблема и са сопственом мајком.

        YouTube: Беженка из Славянска вспоминает, как при ней казнили маленького сына и жену ополченца
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари