Хрватски бискуп: Од тела нерођене деце праве се најскупљи парфеми

ОВИМ КЛИНОМ ПОКУШАВА ДА ИЗБИЈЕ `КЛИН` ПЕДОФИЛИЈЕ МЕЂУ КАТОЛИЧКИМ СВЕШТЕНИЦИМА

* Јурај ЈЕЗЕРИНАЦ у истом контексту још рекао:Данас свакодневно убијају децу по болницама позивајући се на женино право, као да дете нема та иста права»

________________________________________________________________________

          ХРВАТСКИ бискуп Јурај Језеринац шокирао је јавност својом морбидном изјавом да се од "деце с абортуса праве најскупљи парфеми".

         Бискуп је то рекао током обележавања дана војне капеланије где је одслужио мису.

         Током мисе је коментарисао скандале у вези са педофилијом у Цркви, а осврнуо се и на оне жене које се одлуче на абортус.

         "Данас је жесток удар само на Цркву, Католичку цркву, само на Цркву, на друге не. А занимљиво, спомињу се углавном случајеви, да не говорим о чему је реч, што се догађало пре 50, 60, 70 година. Сад ти то докажи. Данас свакодневно убијају децу по болницама позивајући се на женино право, као да дете нема та иста права. И знате шта се ради од меса те деце? Ако нисте знали, најскупљи парфеми", рекао је он током мисе.

         Након ове изјаве многи су почели да се питају ко је бискуп који потпуно релативизује педофилију у Католичкој цркви те тему пребацује на "најскупље парфеме који се праве од побачене деце"?

         Језеринац је рођен 23. априла 1939. године у Језеранама. Похађао је Надбискупску класичну гимназију на загребачкој Шалати, а потом је студије теологије завршио на Католичком богословном факултету.

         Постао је свештеник 1966. у Загребу, а 1980. је емигрирао у Канаду и тамо провео 10 година.

         Тада се вратио у Хрватску, у којој је био и током рата.

         (Index.hr)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари