Караматић Мектићу: Ти си за политичку сарај-чаршију само Влах за једнократну употребу

ЖЕЉКА КОМШИЋА НАЗВАО „МИТСКИМ БАЛИЈОМ“, А ЊЕГОВУ ДФ – „СТРАНКОМ БАЛИЈА“

         ЧЛАН Председништва Хрватског народног сабора (ХНС), Марио Караматић, поручио је данас министру безбедности БиХ Драгану Мектићу да је "џаба поцепао борачку књижицу Војске Републике Српске, јер је и даље, како је рекао, само "Влах за једнократну употребу политичке сарај-чаршије".

        "Колико год Мектић мисли да је цепајући ову књижицу и 'борећи' се за БиХ, како сам рече, а не за Републику Српску, постао 'патриота' по мери 'тамног вилајета', односно политичке сарај-чаршије, узимам себи за право да му поручим две ствари - не могу замислити да ја или било ко од мојих сабораца поцепамо исказницу ХВО-а и друго - џаба је поцепа, Драгане... ниси њихов и никада нећеш бити, само си Влах за једнократну употребу", написао је Караматић на свом Фејсбку.

        Караматић је оценио да се граница до које су Срби и Хрвати спремни да иду да би добили „халал сертификат“ од сарај-политичке чаршије временом све више и више помера.

        „Данас је Драган Мектић поцијепао борачку књижицу ВРС за коју се борио. Учинио је то да би се још мало додворио Бакиру Изетбеговићу и параобавештајним структурама СДА и међународне заједнице које га држе у животу док Тужилаштво БиХ не почне да ради свој посао, а почеће, пре или касније", навео је Караматић.

        Он је додао и да не мањка Срба и Хрвата који су верно служили „сарај-чаршији“ да би на крају од ње били одбачени.

        Караматић је за Жељка Комшића, тренутно председавајућег Председништва БиХ, рекао:

        „Он је митски балија, а његова Демократска фронта је странка балија“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари